לו"ז הופעות רשמי ומעודכן

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות רשמי ומעודכן ../images/Emo36.gif../images/Emo206.gif../images/Emo36.gif

חברים יותר ויותר טלפונים ופניות בהודעה אישית בנושא ההופעות, אני מצליח להבין שבשאר הפורומים או כל מדיה אחרת מצליחים מספר יחצנים לבלבל אתכם!! לכן יש פיתרון לנושא,אמרתי זאת ואחזור על כך שוב!! אין אתר או כל מדיה אחרת שאמינה יותר ורלוונטית מהפורום שכאן !!! לו"ז ההופעות הרשמי והעדכני של הרכב הקלאב דודי שרון וג'ואל לפניכם ! ! אני מבקש את עזרתכם להפיץ את לו"ז ההופעות העדכני בכל מדיה שמפיצה כך או אחרת!! חברים שימו
התבצעו שינויים קלים בלו"ז ההופעות נא להתעדכן : 25.9.08
DUDI SHARON LIVE SET -אילת -מועדון ה"וויו "-לגילאי 25+ ***ערב ראש השנה **** 28.9.08
DUDI SHARON & JOUEL LIVE MIX SHOW -פורום ב"ש -לגילאי 18+ 28.9.08
JOUEL PRIVET SHOW -מטרוק-רחובות-לגילאי 18+ 28.9.08
DUDI SHARON LIVE BOMBASTOS SET -(ישראל בראון)-TLV -לגילאי 18+ -ראש השנה- 30.9.08
DUDI SHARON LIVE BOMBASTOS SET -(היפה והחנון ) -מתחם מועדון ריץ-חוגרים 18+ 30.9.08
JOUEL LIVE PRIVET SHOW -ירושלים-קמפוס-חוגרים 19+ ---------------- 3.10.08
DUDI SHARON & JOUEL LIVE SHOW -טורקיה-מועדון WORK -איסטנבול-גיי וחברים 22+ 18.10.08
DUDI SHARON & JOUEL LIVE SHOW -מכסיקו-ANGELS-גוואדלאלחארא-24+ שנה ניפלאה טל בר- זוהר !! 052-309400 ניתן ליצור עימי קשר רציף ביום ההפקה (ולא בזמן האירוע)

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז ספטמבר+אוקטובר (ראש השנה ) 2008 ../images/Emo13.gif

לו"ז הופעות רשמי ומעודכן בתמונה המצורפת !! שימו לב !! חלו שינויים !!!

דורעעע

New member
WoW הורססססססססססססססס !

28.9 דודי שרון TLV ! 30.9 ג'ולה קמפוס ירושלים ! אני שמהההההההה איפה אתם בראש השנה הזה Voze ?

jakovstyle120

New member
מ-ד-ה-י-ם!! דרך נפלאה לפתוח שנה חדשה!! ../images/Emo23.gif

בע"ה הולכת להיות ש--ג--ע--ת אמיתית !! מקווה לראות את כולכם החג הזה..לחגוג עוד שנה שעברה לה יחד עם הצמד המדהים הזה!! אי אפשר לתאר כמה התרגשות, אוהב המון ולילה טוב , יעקב .

גרוזיה

New member
ליאל ודודי אני מורידה את הכובע בפניכם!!../images/Emo140.gif

קודם כל אני חייבת להגיד שפשוט הפצצתם כאן בהופעות משובחות והלו"ז נראה מרענן ובומבסטי מכל תקופת הקריירה עד היום! פשוט כל הופעה הולכת להיות חזקה יותר !! אני מורידה את הכובע על עצם העובדה שאתם גוף שפועל בניפרד (למרות שציפור לחשה לי לגביי האלבום החדש והחתימה בחברת התקליטים) אני גאה בכם פי כמה וכמה מכל אומן אחר שהעיז בארץ!! על עצם האמונה וההישג העצום לכבוש כל מטרה שהיצבתם לפניכם!! כל זה ועוד כלכך הרבה בזכות עצמכם ובזכות הכישרון שלכם ובזכות הקהל שנאמן לכם ויודע להעריך מוזיקה איכותית ואמיתית! אני בתור מישהי מהצד והרבה מבפנים כל פעם מעלה חיוך שמרוח לי מצד לצד עד כמה שאתם גדולים מהחיים . המון אומנים (אפילו שיש מאחוריים חברת תקליטים היו מאוד רוצים להגיע לרבע ממה שעשיתם עד היום!!!! ישר כוח מאמינה בכם ומחכה לאלבום החדש שתצליחו כי לי כבר ניגמר האוויר לחכות לאלבום הראשון אבל אני בטוחה שזה ישתלם ואתם תעשו זאת בזמן הנכון! אוהבת אותכם מיטל :] או כמו תמיד שלכם גרוזיתה חהחהחה

גרוזיה

New member
ואיך שכחתי אותך טל שבלעדייך זה ממש לא היה אות

בלעדייך זה לא היה אותו הדבר !! אתם לגמרי המשולש ברמודה שיוביל להצלחה מטורFFFFתתתתתת !!!

15d03

New member
טללל..

אז רגע לגבי יום חמישי באשקלון יש הופעה בסוף או אין? :) לילה טובב P: דוידי.

TAL BAR ZOHAR

New member
גרוזיה את כלכך יודעת הכל,מילה במילה אהבתי

והתרגשתי בשביל דודי וג'ואל לקרוא הודעה מטוקבקת וכלכך כנה !

למעלה