לו"ז ליום החתונה הצילו...

saritusha

New member
לו"ז ליום החתונה הצילו...

ביום החתונה אני צריכה לעשות בניית ציפורניים בחולון ב 8:30 ואני אמורה לסיים ב 10:00. התסרוקת והאיפור גם כן בחולון וגם השמלה. אנחנו מתחתנים ב "גן הקסום" ורוצים להצטלם לפני כן. אני ממש מתלבטת. אם נסיים הכל ב 15:30 ונצטלם באזור חולון נניח עד 17:00 אז יהיו לנו פקקים איומים בדרך לאולם. יש למישהי הצעה אחרת? לא כ"כ בא לי לסיים הכל ב 14:00 כי נראה לי מעיק להיות כ"כ הרבה שעות עם האיפור והשמלה. למישהי יש פתרון? בכלל, הצילומים בחוץ חשובים כ"כ או שאפשר לוותר עליהם?

אתי@

New member
לפי דעתי תצאו לכיוון האולם רק

כשצריך ולא מוקדם מידי. אם אתם מתכננים להיות באולם ב- 19:30 והנסיעה אורכת שעה, אז צאו ב- 18:30 ולא לפני
אנחנו סיימנו את הצילומים בערך שעה לפני שהיינו צריכים לצאת לאולם - אז הלכנו לעשות check in במלון שהיה לנו לליל החתונה, נחנו קצת (רונן נרדם
) ויצאנו בזמן. איפה אתם מתכוונים להתטלם? אם אתם רוצים להישאר בחולון אתם יכולים להצטלם בגן הדינוזאורים (גן הרצל לשעבר)... ושאלות מתוך סקרנות: איפה עשית את השמלה ואיפה האיפור והתסרוקת
ולגבי הבנייה - איפה את עושה? כי אני נוסעת עד בת ים בשביל זה והייתי שמחה למצוא משהו קרוב לבית

saritusha

New member
אתי, הענין הוא שאנחנו פוחדים מפקקים

בעלי לעתיד טוען שאם נצא מחולון בסביבות 17:00 אז יהיו לנו פקקים איומים וזה סיוט לנסוע שעתיים בפקקים. זה באמת יכול להיות לא נעים במיוחד. אני דווקא חשבתי על פארק פרס בחולון. אבל גם גן הרצל זו אופציה טובה. אני עושה בנייה אצל מישהי שאני כל הזמן מסדרת אצלה ציפורניים והיא ממש מעולה. היא נמצאת ליד סטודיו C. את יודעת איפה זה? שימלה לקחתי בסנטרל טוקסידו. האיפור והתסרוקת אצל דניאל בכיכר סטרומה.

אתי@

New member
קשה לייעץ לכם, נראה לי שאין לכם

ברירה... איפה זה הגן הקסום? אולי תשכרו חדר במלון באזור ואז תוכלו לנסוע לשם מוקדם מייד אחרי שתסיימו את ההכנות (לפני הפקקים) ותצטלמו באזור... בקשר לבניית ציפורניים - ליד סטודיו C יש שתי חנויות. את זוכרת את שם החנות שבה את עושה??? תודה
דרך אגב, באחת מהחנויות הייתי פעם והם היו על הפנים לפי דעתי.

saritusha

New member
אתי, אני לא זוכרת שיש שם שתי חנויות

אבל אני עושה אצל ריקי.

אתי@

New member
אההה אז יש 3 - אני יודעת מי זאת

ריקי - יש לה חנות פיצפונית בפסאז´... לפעמים היא עושה לי גבות...

saritusha

New member
כן זאת היא

ואני ממש אוהבת את העבודה שלה. היא כ"כ משקיענית. אני לקוחה קבועה שלה והיא כ"כ התלהבה שאני מתחתנת והיא אמרה שהיא תעשה לי ממש יפה. עם אבנים וכאלה...

saritusha

New member
אין לי מושג אבל ראיתי שהיא עשתה

למישהי וזה יצא ממש יפה.

יעלי2

New member
בחולון יש גם את הגן היפני וגן הקקטו

טוסים. אחי התחתן בגן הקסום ואני חושבת שהם הצטלמו סמוך לגן, יש שם שדות פראיים, עצים ורקע יפה. כמובן שהכל תלוי במזג האויר והסגנון שלכם. ההחלטה אם לעשות צילומים מקדימים היא בידכם. זוג חברים שלי ויתר על זה, ולמרות זאת האלבום שלהם (צלם ניצן גרץ) יצא עשיר, יפה ומגוון. ההחלטה היא שלכם, אם בא לכם. אישית, אני חושבת שזה מוסיף לגיוון של התמונות, וגם יוצא לכם "בוק" כשאתם יפים ועוד לא מזיעים/עיפים.

saritusha

New member
צילומים סמוך לגן

זה יכול להיות טוב אבל אני לא יודעת אם זה יסתדר עם השעות. אולי בעצם כן. כי אם נסיים ב 15:30 ויקח לנו נניח 40 דק´ לנסוע ואז נצטלם.

יעלי2

New member
בדיקת משך זמן הנסיעה

חברים שלי שגרים ברמה"ש, התחתנו ביער חדרה ועוד ביום חמישי. שבוע קודם, הכלה נסעה את הנתיב ביום חמישי ובשעה שבה הם תכננו לצאת לכיוון האולם כדי לעמוד את משך הנסיעה עם הפקקים (ולדעתי כדי להעריך כמה זמן האורחים יאחרו לחופה). זה מעולה אם יש לך זמן וסבלנות, כי זה מוריד קצת מהלחץ.

saritusha

New member
זה רעיון טוב אבל

החתונה ביום שלישי ואין לנו זמן לעשות את זה. יש לנו עוד המון סידורים.

*שיר

New member
אני בעד לקחת ספארים ומקדמי היסטריה

אם אתם חוששים מפקקים, צאו קודם ומקסימום תצטלמו בגן או בדרך לגן. יש יתרון להגיע מוקדם לגן. אז אפשר לבדוק בנחת שהכל מסודר והכל מוכן, והכל נראה כמו שצריך. אנחנו היינו לחוצים בזמן ולכן הרגשתי שהכל רץ מהר מהר. ועוד משהו - אנחנו לא עשינו "בוק", כי לא רצינו. במקום זה הצלמת חיכתה לנו בגן כשהגענו, צילמה את הגן קצת לפני בואנו, וצילמה אותנו מגיעים. אלה תמונות נהדרות!! חתן-כלה עם כל הארגונים והחבילות

שמופית

New member
למה שלא תצטלמו בסביבה ../images/Emo35.gif

יש שם מקומות נחמדים שאפשר להצטלם בהם, כמו תחנת הרכבת בבית יהושע...

saritusha

New member
טוב, הגענו להחלטה

אני אסיים את הכל ב 15:00 ונצא לכוון האולם. נצטלם באזור האולם או בדרך. אני שוקלת לוותר על בניית הציפורניים כי זה נראה לחוץ מידי. אני אפילו לא אספיק לאכול משהו... נראה, אולי אם אני אספיק אני אלך אחרי המקווה. אבל אני בספק.

shelycat

New member
למה לא תיבני ציפורניים יום קודם?

ואז ירד לך קצת הלחץ. אני קפצתי יום קודם עם אמא שלי להדביק ציפורניים (קפצתי למקווה יומיים קודם) חברה שלי בנתה יומיים לפני החתונה שלה את הציפורניים, הלכה למקווה (לא עושים בעיות) וביום החתונה צבעה אותן.

saritusha

New member
אני חשבתי שיעשו בעיות

אבל אני ממילא לא חושבת שהן יהיו ארוכות מידי. אני רוצה לעשות אורך עדין. אז באמת אני יכולה לבנות אותן יום קודם. תודה!

shelycat

New member
רק תבררי

רק תבררי קודם לגבי המקווה שאת הולכת אליו (מבנות אחרות שכבר ניסו אותו כמובן), אבל הבנתי מכמה חברות שברוב המקומות אפשר לבוא עם הדבקה/בניה רק בלי הצבע. ואם שואלים בכל זאת במקווה אז לא חייבים לספר.

למעלה