לו"ז תחרויות מכבייה התעמלות מעודכן

לו"ז תחרויות מכבייה התעמלות מעודכן

מסתבר שהלו"ז שמופיע באתר המכבייה אינו מעודכן.
מצ"ב הלו"ז המעודכן.
כל התחרויות כולל הגאלה פתוחות לקהל הרחב ללא תשלום וללא צורך בהזמנות/כרטיסים.
לדעתי מומלץ להגיע מוקדם כדי לתפוס מקום.

אמא לה3

New member
נועה את יכולה

להעלות את הקובץ בפורמט DOC רגיל? או פשוט לכתוב כאן את הזמנים הנכונים? ועוד שאלה.. האם יש שינוי ביום/שעה של הגאלה? חבל לי אם זה יהיה בשבת...

שלום נועה, כמה שאלות שאשמח אם תוכלי לענות

מה בעצם ההבדל בין התחרות שנראה ביום רביעי לתחרות ביום חמישי (24.7 ו-25.7)? האם מבין שתיהן עדיף דווקא לבוא לגמר של יום חמישי? כי אני מבינה שתהיה חלוקת מדליות גם ברביעי - על מה היא תהיה - על קבוצתי ועל כללי אישי (כלומר קרב-רב)?
ומה זה לדעתך השעה ה"מוקדמת" שכדאי להגיע בה?
האם יש שם חנייה במתחם?
האם יש עוד טיפים שכדאי שמישהו שאף פעם לא היה בהדר יוסף יקבל?
תודה רבה

תשובות

זה באמת לא כל כך ברור מהקובץ, מה יהיה ביום רביעי 24/7 ומה יהיה ביום חמישי 25/7.
לפי מיטב הבנתי, ביום רביעי תהיה תחרות מספר 1, כלומר מוקדמות, וביום חמישי יהיו גמרים במכשירים, ששם יתחרו 8 הבנות הכי טובות בכל מכשיר לפי הציונים של יום רביעי.
שתי התחרויות מעניינות. ביום רביעי תזכי לראות את *כל* המתעמלות מכל המדינות, ואילו ביום חמישי תזכי לראות מי זוכה.
אני חושבת שכדאי להגיע שעה לפני הזמן כדי לתפוס מקום חנייה ומקום ישיבה טוב ביציע. כך אולי אפשר יהיה גם להנות מהחימום.
יש מגרש חנייה במתחם.
טיפ: למי שסובל מקור מומלץ להביא עליונית כי המיזוג אוויר לפעמים חזק.

orelushg

New member
נועה...

את שופטת במכביה?
יש מצב שנפגש?

ede1

New member
האם בשבת ב28/07 ערב גאלה להגיעה ולראות ?

ביום שישי יש הכנה לגאלה.ביום זה גם ניתן לראות את ההכנות חופשי?

לא הייתי ממליצה על זה

ההכנות נראות פחות או יותר כמו אימון. זה לא משהו מעניין במיוחד. הרבה מהאפקטים שתורמים לחוויה- כמו תאורה, צליל, הנחייה, תלבושות אינם נמצאים. אין רצף, יש הוראות והנחיות.
למעשה את הגאלה די מכינים די ברגע האחרון, אי אפשר להתכונן לזה מראש עד הסוף, כי כל מתעמל בא מארץ אחרת, ובהתחלה מרוכזים בתחרות ולא בחזרות, וכן לא יודעים מי המתעמלים שישתתפו בגאלה, זה נקבע לפי תוצאות התחרויות.

למעלה