לו"ז-תפוז יום רביעי 1.10

לו"ז-תפוז יום רביעי 1.10 ../images/Emo76.gif

בעוד שעה קלה מגיעה הגרפולוגית חנה קורן לפורום "להיות הורים" ותנתח את כתבי היד שלכם או ציורי הילדים. יהיה מעניין!
היום ב-18:00 יתארח בפורום לוד-רמלה גבי אסרף, המועמד לראשות עיריית לוד, שיענה לשאלות הגולשים והתושבים. רצוי להכין שאלות מראש. יהיה מאתגר!
המופע המרכזי שלנו יחל הערב בשעה 19:00: "תפוז Live” בהנחיית רועי יחזקאל וערן פרבשטיין מארח את ירדנה ארזי שמגיעה לאחל לאוהדיה שנה טובה, ולספר על המופע החדש והאיחוד של שוקולד מנטה מסטיק. יהיה מהמם!!!
עדיין לא הצבעתם לקופסא??? לא יכול להיות! בואו להצביע ולהשפיע למצעד הכי מדורג בישראל!!! האם דיידו תשאר שבוע נוסף במקום הראשון? והשבוע זוכים בסינגל ריקי מרטין...

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifאאאאאפצ'י ....עוד אחת

ופליז תעזרו לי להיות את הפורום שלי.........הוא על סף גסיסה

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

ראיתי את הפורום, והוא ממש נחמד, אבל המערכת של תפוז יותר משוכללת.. אולי תציעי לחברי הפורום שלך לבוא אלינו?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifשתיים מחברות הפורום שלי נמצאות.

כבר פה.........ענת ולירון......ואולי עוד כמה....אין לי מושג...

MyPrecious

New member
אני לא מבינה-

למה הבחור הדי פשוט הזה, (תרביצו, תרביצו, לא אכפת, אני אגיד מה שבא לי!!) עוד לא קלט, שאין לו זכות קיום בעולם בלי שיער בלונדיני ארוך וגולש, אוזניים מחודדות וחץ וקשת??? ככה הוא צריך להסתובב בעולם. ככה הוא צריך ללכת למכולת, לשחק כדורגל וללכת לישון. הוא לגולאס, הוא מעולה בתור לגולאס, הוא מהמם בתור לגולאס, אבל בלי זה... הוא סתם!!!! אז שיתחיל לקחת אחריות.

ThE FuN GiRl

New member
לגולאס הוא רק דמות בסרט.

הוא לא מתכוון לחיות את החיים הסרט.. וחוץ מזה הוא מושלם גם ככה..

למעלה