לו"ז תפוז

לו"ז תפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-10:00 תוכלו לפגוש בפורום להיות הורים את יעל בוכסווילר, אחראית שאלות הקהל בערוץ "הופ! קטנטנים". כל ההורים שיש להם שאלות מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומם בדיון.
היום ב-16:00 מגיע טל סחרוב, נציג חברת SK (סולגוד), לפורום סלולארי כדי לענות לכם על שאלות בנושא. פורום סלולארי מביא לכם את מיטב המומחים בתחום מהחברות השנות- כדאי תמיד להתעדכן!
בפורום תאומים ושלישיות מתארחת היום ב-21:30 עדי רימל-פרץ. קלינאית תקשורת, שתענה לכם על שאלות ותייעץ. עדי היא מומחית בתחום- וכדאי להעזר בה!

O Boy

New member
ניצול שרשור: הודעה לגולשים...

בתקווה רבה כבר מחר בערב תתפרסם כאן הודעה חשובה ממני אליכם. תגיעו בהמוניכם.

Saucy Girl

New member
אני לא אהיה פה היום ומחר.

ואתה נמצא בחתימה שלי בקטגוריית "הגברים המושלמים ביותר עליי אדמות". זה בסדר מצדך?

fireblue1

New member
אני חושב...

שאני יכול להחליף את כולם ברשימה שלך... סתם סתם

O Boy

New member
החמאת לי מאוד ../images/Emo9.gif ...

ועמית... אני חושב שלא, סורי לאכזב!

fireblue1

New member
אהה מומחית מסיבות...

אתמול האיתי המילניום אם את מכירה... אם לא היית שם כדאי לך לנסות...!!

../images/Emo32.gifאוףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo7.gif

בסוף לא הלכתי להופעה של סאבלימינל והצל .. אוףףףףףףףףףףףףף
והכללל בגלל אי הבנה
אוףףף והשאר הלכו..

barush

New member
יש היום הופעה!!!!

בחוף אמממ..... פרישמן (יכול להיות?), הכניסה חופשית

i l0ve u

New member
כן היום בחוף פרישמן ב-17:00

נראה לי חחח..............ככה אמרו לי.... וטל איזה אי הבנה היתה? וואי הייתה הופעה סוףףףףףףף הדרךךךךךךךך בכלל היה כיף חבל"ז אבל טל לא היה נהנה על בטוח .. זה היה יותר GIRL THINGS ... וואי אנחנו באנו מוקדם יותר חשבנו שלא יהיו כרטיסים והם בדיוק עשו חזרות והיו שמה עוד איזה 5 מעריצות ... וואי כל פעם אחד מהם יצא אז ישר כזה באנו וביקשנו חתימות ודיברנו איתם והכל ואיזה חמודים הם!!! <כולםםם> והייתה הופעה פצצה ואחר כך עדין נישארנו כדי לבקש חתימות וחיבקנו אותם ונישקנו אותםם
ויואב הכי חמודי!! חחחח וסיוון וואי איזה מאמי! בקיצר זה נישמע דפוק אבל היה הערב הכי כייפי בארץ מאאאה נהננו! <ואני וחברות שלי נעמדנו שורה ראשונה משכנו את יואב חח כמעט הפלנו אותו מהבמה מסכן חח>

Saucy Girl

New member
ידוע לכם על עוד מופעים במהלך השבוע?

בעיקר מופעים בחינם. כי לא ידוע לי כלום, ואני והאחים שלי כל הזמן תקועים בבית.

איזה אי הבנה../images/Emo35.gif

לספר
ג'ני אמרה לי שאו את או עתליה באות ככה שיש לי מקום.. פתאום אומרים לי שאין מקום..

i l0ve u

New member
וואטאבר....

אני ועתליה אירגנו את זה ... כאילו אירגנו את זה בין עצמנו הינו רציניות ביררנו והכל וששאלתי אותך אמרת שאין לך כסף ללכת... ואז בבריכה ג'ני אמרה שהיא בטוח גם באה אז צירפנו אותה ונילי כל הזמן אמרה לא בטוח ובסוף הא באה -ממך לא שמעתי בכלל לאורך כל הסיפור הזה לא ידעתי שאתה בכלל מעוניין כי אמרת לי שאין לך כסף בשביל זה עכשיו... וחבל שנזכרת לברר בשניה האחרונה...

i l0ve u

New member
אה סתם צחקת?

טוב לדעת באמת... ואולי נילי אירגנה את זה בהתחלה אבל נילי אחר כך לא הייתה בטוחה שהיא באה אני ועתליה תיכננו ללכת בכל מקרה וששאלנו אותך אמרת שאין לך כסף אז אל תז**ן לי במוח... ות]סיק כבר לבכות על זה לא מתאים לך להיות כזה ילדותי שיעבור לך אז נדבר כי אין לי כוח לעקיצות האלה כמו אתמול...

אני חשבתי לנסוע..

ולמעשה הייתי אמור להיות עכשיוו באילת.. אבל אני אסע עוד כמה חודשים עם רוב החבר'ה מהסלסה ולא עם 3-4 מהחבר'ה

סורי אבל נילי אמרה לי מההתחלה שהיא

בטוחחח באה
מהרגע הראשון.. ואת שאר השיחות נשאיר לזה שניפגש.. או שנדבר באיציק
לא נראה לי שמענין אותם הוויכוחים שלנו..

למעלה