לו יכולתם לחזור אחורה בזמן

לו יכולתם לחזור אחורה בזמן

ללפני החתונה, מה הייתם משנים? בחתונה עצמה, בזוגיות ובהחלטות המשותפות

מ ס ח ר ר

New member
דווקא יצא לי לחשוב על זה לאחרונה

אז ככה, הייתי עושה חתונה פחות מפוארת, גם ככה אף אחד לא זוכר כלום, וגם ככה תמיד לאנשים יש תלונות על האוכל... כמו כן היינו לוקחים את הכסף של החתונה ונוסעים לשנה לדרום אמריקה או למזרח במקום להתחיל את המרוץ המטורף של החיים.

ובכן

א. לא הייתי מחמיץ את ההזדמנות שהייתה לי לעבור ל`חברון`, ב. הייתי מתחתן מוקדם יותר... בטח אתם מבינים למה.....

candy77091

New member
בקשר לב'

למה? מסיבות הלכתיות או בגלל שפשוט רצית לקבל את האושר מוקדם מדיי..

אמממ...

אני לא אגיד לך שהדת לא במערכת השיקולים בנושא הזה אבל השיקול העיקרי הוא שעם כל הכבוד לחיי הרווקות שלי-ויש כבוד-תכל`ס החיים האמיתיים והבאמת מאושרים התחילו במעמד ההלוויה לרווקות שלי...

היתי יותר מתעקשת ללכת לאולפנה ולא לסמינר

ובחתונה? אולי את השירים של החופה ("עוד ישמע" של שוואקי ו"שפכי כמים ליבך" ששרו בבית כנסת בנצרים)

כן למדתי בסמינר חרדי

מה יותר טוב באולפנא? הקו שלהם מאוד דומה לקו שבו חינכו אותי ב

עונה

הדר היחיד שהיתי משנה זה את מזג אוויר , ואת היום או תאריך, [ביום חתונה ירד גשם זלעפות והיו מחבלים בכביש החוף וכול ארץ רעשה,

טחג

New member
כמו עליזה אולי

את התאריך - זה היה היום של הפיגוע בצומת מגידו למי שזוכר שהיו בו 17 הרוגים. מצד שני זה היה היומולדת של בעלי, אז אולי לא. דברים אחרים שהייתי רוצה לשנות הם דברים שא"א לשנות, וב"ה ככל שעובר הזמן אפשר גם לראות את הטוב שהיה (ויש) בהם.

candy77091

New member
הייתי משנה ברק דבר אחד

יותר תשומת לב לבת דודה שלי,יותר תמונות משפחה.בחתונה בקושי צילמו את הקרובים לי ביותר. עם בת דודתי האחת והיחידה יש לי רק תמונה אחת..

הייתי משנה די הרבה

אבל לא דברים מהותיים במיוחד- את המאפרת,את המסרקת ואת השמלה... בדברים היותר מהותיים- את המדריכת כלות, מקדימה קצת את החתונה ו... אני צריכה לחשוב על זה

למעלה