לו יכולתם לקבוע את חודש הלידה שלכם מה הייתם קובעים?

לו יכולתם לקבוע את חודש הלידה שלכם מה הייתם קובעים?

האם בחורף כי גם ככה מרגישים שמנים כואבים ועייפים אחרי לידה אז כבר להתנחם בזה שגם ככה קר בחוץ ולא שווה לצאת, וגם כי אפשר לחלום שעד יולי אוגוסט כבר נרשה לעצמנו ללכת לים וכבר נהיה שפויים לחופש הגדול של הילד הגדול?

או אולי באביב קיץ כדי שיהיה נעים להסתובב בחוץ עם תינוק?

ועוד שיקול - האם הייתם רוצים שהלידה תהיה רחוקה מזו של הילד הראשון כדי שחגיגת יום ההולדת שלו עם קרובי המשפחה לא תיפגע?

אני יודעת שאלה שאלות שוליות למי שנמצא בטיפולים אבל אני מנחמת את עצמי שאולי אולי אולי יש לי טיפה החלטה בעניין לאור תיאום החזרת עוברים :) אז נא לא לשפוט בחומרה :p

anguly

New member
בהתחשב בזה שלקח לי כמעט 3 שנים להרות

זה נראה לי כמו שאלה שלא קשורה לכלום, אני לא שופטת אני פשוט לא יודעת איך להתייחס לזה.
יש לי 3 ילדות חורף, זה לא קל היה יותר קל אם היו נולדות באביב, לא ממש שינה לי איך נראיתי, אבל לצאת עם ענת מהפגיה כשיורד שלג, לא היה פאן. אז אם היתה דרך לכוון הייתי מעדיפה ללדת לא בחורף...

onemorechild

New member
אכן שאלה מוזרה.. אבל אני לא שיפוטית

בתי בכורתי נולדה בסוף מרץ והזה נפלא כי לא היה כל כך קר.. וגם כשהגענו ליוני-יולי היא כבר היתה מספיק גדולה כדי להכנס לבריכה ואז חופשת הלידה והקיץ עברו נפלא ביחד.
אחותי ילדה באוקטובר, לטענתה היה מעולה כי לא היה קר מדי ועד שהגיעו כמה ימי חורף בינואר-פברואר הוא כבר היה קצת יותר גדול.. בקיץ הוא היה מספיק גדול כדי להנות מהבריכה והים..
דעתי האישית - לא משנה מתי.. העיקר שיעבור בקלות ושהילד/ילדה יהיו בריאים.

למעלה