לו יכולתן

יעלי2

New member
לו יכולתן ../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

לו היתה לכם רווחה כלכלית לעבור מכאן ולנסוע לגור במדינה אחרת: 1) באיזו מדינה הייתן בוחרות לנסוע לגור. 2) האם הייתם עושות את זה למרות הרווחה הכלכלית או נשארות בארץ (האפשרות היא שרק אם עוזבים יש את הכסף). ליאתי זה מכוון גם אליך. יש מקום אחר חוץ מלונדון או ישראל שהיה מושך אותך לגור בו?

kisses

New member
רק ישראל ../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

ואני אסביר את עצמי, כרגע נכון להיום אני גרה בחו"ל ונכון אין להשוות את רמת החיים כאן אשר בארץ (מבחינה כלכלית בלבד) אבל אל תשכחו שפה ואני בטוחה שבכל מקום אחר מרגישים את האנטשמיות בצורה כזו שזה פשוט מפחיד. את רוצה שהילד שלך ילך לבית ספר יהודי אז את צריכה להסיע אותו ולהחזיר אותו וזה רק מפחד שלא יחטוף מכות. אתה מחוייב לדבר אנגלית ברגע שחשים שיש משהוא ערבי בסביבה. היו פה מלא רציחות על רקע דתי ויש עוד המון ..... אוקי אז בארץ המצב הכלכלי לא הכי טוב ומבחינה בטחונית אין מה לדבר על זה אבל תודו שאין כמו ישראל אין כמו הישראלים יש לנו את המנטליות הזו שעושה אותנו כאלו מיוחדים.

fila

New member
ארה"ב

הכי מושך אותי... אני מודה שפעם החלום שלי היה לגור באיטליה. האמת היא שהכרתי מישהו שגר בבהאמס והוא אמר לי שאצלם הכל באיזי ויש להם איזה 25 שעות ביממה
אז מתאים לי גם איזה אי אקזוטי,בגלל שאני מניחה שאשתעמם שם אחרי כמה זמן...... אני נשארת עם ארה"ב (עם עדיפות למיאמי)

Ronnie*

New member
יש לי יותר מדי תשובות...

במקום הראשון: אנגליה או שוויץ (טוב, שוויץ אולי לא הכי מלאה באקשן, אבל כל כך התלהבתי מהנוף...) אולי ארה"ב, אבל לא הייתי שם מגיל 12, אז אני לא סגורה על זה. ואני לא חושבת שהייתי רוצה לעזוב את הארץ לצמיתות, בגלל המשפחה בעיקר. אם כולם באים איתי, זה כבר משהו אחר...

kisses

New member
פעם חשבתם לעצמכם מזה לגור

במדינה זרה ולא לטייל בה. כי זה נישמע שכאילו אתם לא עושים את השיקול הנכון.

Ronnie*

New member
לכן הייתי מעדיפה לנסוע

לשנתיים-שלוש, ולא לתמיד. אני חושבת שלגור כמה שנים בחו"ל זו חוויה מעשירה מאוד - כשהייתי קטנה גרנו תקופה מסוימת בניו יורק, וההורים שלי תמיד מדברים על זה כעל חוויה מדהימה שהם מאוד ממליצים עליה. מה גם שאני בטוחה שיש מקומות עם איכות חיים טובה יותר מפה, למרות תחושת הזרות, שאני בטוחה שהיא קשה מאוד... ובכל זאת, לתקופה מוגבלת זה נראה לי מהנה ומרחיב אופקים...

דפי26

New member
התשובה שלי נעלמה...

רשמתי שאני מוכנה לנסוע רק לתקופה מוגבלת לשליחות כי האנגלית שלי גרועה! לבוסטון או לונדון

gmgy

New member
הייתי עוברת לישראל ../images/Emo165.gif../images/Emo160.gif

אני חושבת שאני מבינה את kisses כל כך! זה נכון, כיף לטייל בלונדון או בניו-יורק ולהגיד איך הדברים נראים פה אחרת והכל מגניב, אבל המנטליות כל כך שונה... דברים קטנים שאתה מבין שלא יעזור אף פעם אבל אתה תמיד תשאר ישראלי והם יישארו אמריקאים... המחשבה שהילדים שלי ידברו עברית במבטא אמריקאי
העובדה שהמשפחה רחוקה
וההרגשה שכמה שאתה לא מחובר באינפוזיה למה שקורה בארץ, אתה לא באמת יודע מה קורה שם... (וסליחה על גוף שני זכר, אבל ככה יצא לי
)

POOH*

New member
דווקא אני והאביר דיברנו על זה לא ..

דווקא הייתה לנו שיחה על זה עם חברים לא מזמן. אח של האביר נוסע עכשיו במטרה לטייל וגם לחפש עבודה באוסטרליה... שנינו בדעה שפה זה המקום שלנו. אבל האביר מאד ישמח לנסוע כמה חודשים/שנה לעבוד איפושהו בחו"ל. אני חושבת שלי זה יהיה מאד קשה. להיות רחוקה מהמשפחה והחברים ולעבור לתרבות ומנטליות אטחרת. וגם לא נראה לי שהייתי רוצה לגדל את הילדים שלי במקום אחר עם כל הקשיים והבעיות שיש פה... אבל אני לא פוסלת את האפשרות לנסוע לשליחות לכמה חודשים ולחזור אני רק מעדיפה שזה יהיה כל זמן שזה רק שנינו ובלי ילדים. בכל מקרה אני לא רואה את עצמי חיה בארץ אחרת... וגם לא רואה את עצמי חיה רחוק מאמא אבל זה כבר לדיון אחר.... POOH

למעלה