לו לי לו לי לה

רעוּת

New member
לו לי לו לי לה ../images/Emo1.gif

טוב, אז זה שיר שרונה כנראה לא כלכך נוטה לשיר בהופעות (לפי מה ששמעתי
) אבל אני אוהבת אותו, אז זאת סוג של מחאה שקטה
. אה, וגם כי אני ממש רוצה לישון
נמאס לי לישון 3 שעות בלילה כשאני אפילו לא יכולה להאשים את הסמסטר שהרס לי ת'חיים, כי הוא כבר נגמר לפני חודש
מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? (או אותו מין, בכל זאת, פורום רונה
) שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה: מה אתם יודעים שכבר לא (
) ישוב אליכם? אוהבים לצייר
? איך אתם מרדימים את עצמכם? אוהבים לישון? מה אתם לא שוכחים? הייתם רוצים לשכוח את זה? חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות? משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד? מה חסר לכם? אוהבים חידות? מה אתם לא מצליחים לפתור? במה אתם לא מצליחים להיזכר? חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים, למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן?
הידעתם?!
השיר שממנו נלקח המשפט "אין קץ לאין שובך" הוא של המשוררת הארגנטינאית אלחנדרה פיסארניק. ועכשיו כולם עונים
ולא, הגמר של כוכב נולד לא יתקבל כתירוץ ללדחות את זה למחר
.

מיץ פזי

New member
אהבתי :)

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין שני? (או אותו מין, בכל זאת פורום רונה) רגליים.. לגמרי. אח"כ גם עיניים. שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה:שורה אחת? זה די תלוי במצב רוח.. אבל אני חושבת שמה שתמיד ישאר רלוונטי מבחינתי זה "מה אפשר לעשות מלבד לחכות בשקט בשקט לבוקר חדש".. מה אתם יודעים שכבר לא ישוב אליכם? וואו שאלה קשה. אני יכולה להיות מאוד צינית אבל אני אבחר שלא. ואני אגיד שמה שכבר לא יחזור אלי זה גיל ילדות כזה.. שאין לך בכלל דאגות על הראש, בי"ס זה שטויות וכל תשומת הלב שאתה רוצה זה מאמא.. =] אוהבים לצייר? חחח אני יכולה לאהוב מאוד אבל אם אני אצייר עדיף שזה יהיה בעפרון שקוף
איך אתם מרדימים את עצמכם? עושה לעצמי נעים בבטן
אוהבים לישון? לא ממש.. כאילו אני תמיד לא ישנה מספיק ואז עייפה, אבל אני אעדיף לעשות דברים ולראות חברים שלי ולצאת גם אם זה במחיר שעות שינה.. מה אתם לא שוכחים? כמה הייתי שמנמנה פעם (רמז: מאוד). הייתם רוצים לשכוח את זה?מאוד מאוד. חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות? באופן כללי אני בנאדם אופטימי ואני בד"כ שלמה עם ההחלטות שלי ועם המצב שנוצר. אבל לפעמים כן קורה לי שאני חושבת כמה טוב היה יכול להיות אחרת.. משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד?זוכרת. בערך הכול. גם דברים לא חשובים, שמות של אנשים שראיתי פעם, תאריכי ימי הולדת של אנשים שאני לא מדברת איתם.. וכו'.. מה חסר לכם? האמת, לא הרבה. עוד מעט כ-ל החברים שלי מתפזרים (עכשיו רק חלק..) חלקם מתגייסים, הרוב מתפזרים לקומונות ברחבי הארץ, ואז מאוד יחסרו לי חברים.. =/ אוהבים חידות? מאוד :) אפילו הפרק חידות הגיון בפסיכומטרי חביב מה אתם לא מצליחים לפתור? אני מתשדלת שכלום.. במה אתם לא מצליחים להיזכר? אם אני לא מצליחה להיזכר במשהו זה ירדוף אותי עד שאני אזכר או אחפש איפשהו או אשאל מישהו.. חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן? טוב קודם כל, רק שלומי שבן יכול לכתוב שיר כזה אז ברור שהוא יזכור את המילים :) אבל בכלליות, כן חשבתי על זה. אבל זה לא מאוד מפתיע אותי. זה נמצא בתוך הגוף שלהם זה בא לבד, הם לא צריכים להיזכר בזה כל פעם מחדש.. זה כמו נגנים קלאסיים, זוכרים עשרות יצירות בע"פ כי הם למדו אותם כל כך טוב שזה כבר חלק מהם. אז ברור שכשאמן כותב שיר זה כל כך חלק ממנו שברור שהוא יזכור את המילים.. הידעתם? כן ידעתי :) היא אמרה את זה בהופעה שהייתה בב"ש נדמה לי, עם ניסים קלדרון..

bזוהר

New member
:)

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? (או אותו מין, בכל זאת, פורום רונה) אני בד"כ לא ממש בוחנת, אפשר להגיד שהלב שלי נסחף בעיקר אחרי תנועות גוף. אבל אם כבר, אז עיניים.. שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה: אני לא אפסיק לרצות (ועוד המון) מה אתם יודעים שכבר לא ישוב אליכם? תקופת המורדים. אצלי היא תמיד קיימת, אבל התקופה שבה כל החברות שלי וכולם היו בעניין, והם באו לארץ... נוסטלגיה מטורפת שלעולם לא תשוב, אבל..never say never אוהבים לצייר? לא ממש כי אני ממש לא יודעת לצייר איך אתם מרדימים את עצמכם? בדרך כלל מוזיקה אוהבים לישון? כן, אבל מאז שנודלתי אני שונאת ללכת לישון מה אתם לא שוכחים? אנשים הייתם רוצים לשכוח את זה? חלק מהם.. חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות? לפעמים כי קשה שלא.. משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד? המון פתקים, שאני גם שוכחת להסתכל בהם מה חסר לכם? אממ נוותר על השאלה הזאת אוהבים חידות? לא! מה אתם לא מצליחים לפתור? מה זאת השאלה הכללית הזאת?:) בעיות במתמטיקה אני לא מצליחה לפתור, אבלללל... אני גם לא אצטרך יותר אף פעם לפתור אותן!!!!! אין יותר מתמטיקה בחיים! במה אתם לא מצליחים להיזכר? יש לפעמים שירים שאני מנסה להיזכר בהם שעומדים על קצה הלשון.. פעם התקשרתי לאנשים באמצע הלילה כדי להיזכר בשיר של בריטני ספירס חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים, למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן? זה לא מפתיע אותי כל כך.. בכל זאת הם כתבו את זה והם שרים את זה המון... אני בעצמי יודעת כמעט את כל המילים של ניו אייג' וומן (לפחות עד הנקודה שבה אני מסיימת לשמוע את השיר, אני אף פעם לא שומעת אותו עד הסוף)

רעוּת

New member
גם אני חשבתי שסיימתי עם מתמטיקה בסוף י"ב

ופתאום השנה מצאתי את עצמי מחשבת משוואות של ריגרסיה לינארית ושואלת את עצמי "למה, אלוהים, למה זה קורה לי, למה דווקא אני"
.

bזוהר

New member
קודם כל אני שמחה להגיד שאני לא בסוף י"ב

זתומרת, אני שמחה להגיד את זה מבחינת זה שסיימתי מתמטיקה כבר בסוף י"א... 3 יחידות.. וריגרסיה לינארית בתחת שלי בהצלחה בכל מקרה..

רעוּת

New member
לישון זה לחלשים ../images/Emo122.gif.

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? (או אותו מין, בכל זאת, פורום רונה ) מהזאת השאלה הדפוקה הזאת, מי חיבר את השאלון הזה
שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה: "רציתי להדוף את השנים שעומדות בינינו בלי להבין שאין כלי נשק בעולם שרק מתוקף אהבתי יכריע את הזמן". וכל מבול בערך. ו"אין קץ לאין שובך" אבל זה לא באמת שלה
מה אתם יודעים שכבר לא (
) ישוב אליכם?
אני דווקא כן אלך על הציניות- אז הממוצע של סמסטר א', וסבתא, כי היא מתה. אוהבים לצייר ? לא איך אתם מרדימים את עצמכם? זהו, שאני לא. אני ממש גרועה בזה, אני לא יודעת ללכת לישון
אוהבים לישון? תיאורטית, יכול להיות שכן. פשוט לא ממש ניסיתי את זה
מה אתם לא שוכחים? כלום. אני זוכרת הכל, זה די חולני. הייתם רוצים לשכוח את זה? אהא חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות? כן, אבל מה הטעם..? משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד? אני זוכרת הכל, אמרתי
ואם אני משאירה לעצמי פתק או תזכורת בפלאפון, אז אני זוכרת שהשארתי תזכורת ואז לא צריכה את זה
מה חסר לכם? אוף, באמת מי האידיוט שכתב את השאלון הזה
אוהבים חידות? רק כאלה שאני מצליחה לפתור, כי אחרת אני מרגישה טיפשה. מה אתם לא מצליחים לפתור? משוואות עם שני נעלמים, ואת כל השאר הבעיות בחיים שלי, כמו הבעיות הלוגיסטיות שכרוכות בלהרכיב מערכת שעות, והבעיות הנפשיות שזה גורם לי
. במה אתם לא מצליחים להיזכר? כבר אמרתי שאני זוכרת הכל
חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים, למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן? אני תוהה על זה כל פעם מחדש. מזל שיש את טורי, שמרוב שהיא עשתה סמים ושהיא זקנה ושיש לה מליון שירים, תמיד שוכחת את המילים של אחד מהם. ואת סדר ה-ABC. אישה טיפשה. וניו אייג' וומן והאזרח האחד עדיין הורגים אותי
איך הוא עושה את זה
.

עונה

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? (או אותו מין, בכל זאת, פורום רונה )- קודם כל מבט כולל...."סריקה"-אחר כך עיניים:) שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה:"והכל יקפא פתאום,אם יהיה לנו רגע...." מה אתם יודעים שכבר לא () ישוב אליכם?..אמממ לאדעת... אוהבים לצייר ?יאפ איך אתם מרדימים את עצמכם?מוזיקה,טלוויזה,נומי נומי *שיהוק* והמשך של נומי נומי תוך נדנוד העריסה..אהה המיטה... אוהבים לישון?כן! מה אתם לא שוכחים?דברים שכדאי לשכוח. הייתם רוצים לשכוח את זה?כן. חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות?כן אבל לא בקטע של:"אוף זה יכל להיות....." יותר בסגנון:"וואו!זה יכול להיות...." משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד?פתקים,אס אמ אסים,גלויות:) מה חסר לכם?משהו אחד ומאוד חשוב. אוהבים חידות?לפעמים. מה אתם לא מצליחים לפתור?תרגילים במתמטיקה..3 יחידות..נו.. במה אתם לא מצליחים להיזכר?בדברים קטנים וחסרי משמעות. חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים, למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן? מילא המילים! אבל האקורדים של כל השירים!!!!!!זה משוגע!!אני לא אפתח לזה ת'דלת! (סתם התחשק לי)

"אני מזכירה לעצמי שינה ישנה..ומרדימה את עצמי"

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? (או אותו מין, בכל זאת, פורום רונה ):הפנים,המכלול עצמו,עושה לי את זה לגמרי.
שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה:הו,יש הרבה.אבל אם צריך לבחור..אז: "אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט-עבד היית ועבד תישארי". כל כך מזדהה...
מה אתם יודעים שכבר לא () ישוב אליכם? איך זה מרגיש להרגיש לבד בעולם הזה...
אוהבים לצייר ?לא מאוד
איך אתם מרדימים את עצמכם?מחבקת את הכרית שלי.
אוהבים לישון?כן
מה אתם לא שוכחים?הרבה דברים
הייתם רוצים לשכוח את זה?בהחלט יש דברים שהייתי רוצה לשכוח
חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות?די הרבה,אבל אין בזה טעם וגם אין מזה מפלט :)
משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד?יומן זה טוב :)
מה חסר לכם?וואו..כנראה שהרבה,אבל במידה מסוימת את עצמי.
אוהבים חידות?כן
מה אתם לא מצליחים לפתור?מממ..לא יודעת.אה בעצם כן-את חידת החיים,האושר והשלווה.
במה אתם לא מצליחים להיזכר?חח..באיזה תחום?
חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים, למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן? כן,בטח שחשבתי..באמת איך? איזה כיף זה שאלונים...תודע!

DeepThoughts

New member
ירח שעלים עולה

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? נו עיניים.. עיניה פוצעות אבל נשארתי שלם שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה:teach me how to live without you but never leave my sight מה אתם יודעים שכבר לא () ישוב אליכם? אממ אני מקווה שישוב מתישהו אוהבים לצייר ? לא איך אתם מרדימים את עצמכם? בד"כ אין לי בעיות להירדם אוהבים לישון? לאו דווקא מה אתם לא שוכחים? רגעים טובים ותאריכי יומולדת הייתם רוצים לשכוח את זה? לא חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות? כן משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד? גם וגם מה חסר לכם? אהבה אוהבים חידות? לא מה אתם לא מצליחים לפתור? במה אתם לא מצליחים להיזכר? אממ לא זוכרת חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים, למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן? אני לא חושבת שדווקא זוכרים, זה או שזוכרים בע"פ או שמאלתרים אולי לפעמים (למשל שלמה ארצי)

חח *אני* זוכרת את כל המילים של ניו אייג' וומן

ואני לא שבן, אז אני בטוחה שהוא מסתדר עם זה בסדר... XD מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? (או אותו מין, בכל זאת, פורום רונה)
שרירים, (או צבע עיניים, לול) אבל נו באמת. הרגשה. שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה:
עכשיו תלמדי לאלף הרגלים, לקשור רצונות כמו סוסים, לנשום בספירה לאחור, 10 שניות, וללכת... מה אתם יודעים שכבר לא () ישוב אליכם?
חחח האמת שאין לדעת במקרה ההזוי הזה. אבל נו. היודע יודע והמבין יבין וכו'. אוהבים לצייר ?
אין לי סבלנות לזה
איך אתם מרדימים את עצמכם?
לא קשה במיוחד ברמת העייפות הנוכחית. וכשכן קשה, ממש לעיתים רחוקות כי אני עייפה כרונית לאחרונה - עם מוזיקה. אוהבים לישון?
מה שגורם לי לתהות למה אני לא עושה את זה ברגעים אלו ממש
מה אתם לא שוכחים?
ע"ע מה אתם יודעים שכבר לא ישוב אליכם. הייתם רוצים לשכוח את זה?
כנראה שלא מספיק. חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות?
מדי פעם, ובכל אופן, זה תמיד in the back of my mind [חח עכשיו תקוע לי גרייס בראש] משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד?
תזכורות בפלאפון. זוכרת לבד רק את מה שלא צריך... מה חסר לכם?
ע"ע כל הע"עים הקודמים
סתם. אבל, כן. להרגיש ככה שוב. או לא בדיוק ככה, פשוט חזק ככה, אני משערת. או פשוט טוב, בהקשר הזה. [כמה שאני מסוגלת להתפשר תו"כ משפט אחד.. LOL] אוהבים חידות?
מאד. [אבל לא כשאני עייפה. אז אני אוהבת בעיקר לישון.] מה אתם לא מצליחים לפתור?
חח. ע"ע. במה אתם לא מצליחים להיזכר?
באיך שהייתי קודם. [כנראה שיותר מדי השתניתי בבת אחת בדיוק אז...]

אוף ועכשיו בא לי עוד

שכזה /// את לא יודעת כמה, היא אמרה, כמה אויר אני צריכה בשביל לנשום, כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום /// זה געגוע עקר, זכרון לא שלי /// שאין כלי נשק בעולם... אוי, אבל זה כזה וכו', כי אני אתפלא אם יש מקום בהודעה של תפוז לכלול את כל השורות של רונה שאני מזדהה [אנחנו מזדהים/ות] איתן... פפ.

תמרוש5

New member
:]

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? (או אותו מין, בכל זאת, פורום רונה ) עיניים. שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה:ניסיתי להפוך את עורי,אבל העור שבפנים דמה מדי לשלי. (אני יכולה גם להמשיך לצטט שורה שאני מזדהה איתה לנצח אבל זאת הראשונה שעלתה כרגע.) מה אתם יודעים שכבר לא () ישוב אליכם? יותר מדי דברים. אוהבים לצייר ?כן! איך אתם מרדימים את עצמכם?אממ מחשבות. לא שזה מרדים,ההפך.אבל אני לא נרדמת גמככה אז לא משנה. אוהבים לישון?מאוד! אם רק הייתי מצליחה..
מה אתם לא שוכחים? אנשים מסויימים. הייתם רוצים לשכוח את זה?כן! חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות?הו כן. מחשבות נוראות. משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד?זוכרת לבד. מה חסר לכם?איש מסוים.:| אוהבים חידות?לא! מה אתם לא מצליחים לפתור? בעיות. במה אתם לא מצליחים להיזכר? חלומות. (או לפחות את כל החלום,אני תמיד זוכרת משהו כללי כזה ולא ברור.) חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים, למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן?
האמת שחשבתי על זה,אבל לפעמים הם מתבלבלים ואז זה מצחיק.

לולי לולי לה ../images/Emo25.gif

בחיי שאני אעשה הכל כדי שלא להתרכז במה שאני צריכה עכשיו
מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? (או אותו מין, בכל זאת, פורום רונה ) קודם חיוך, אחר כך עיניים. שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה: "This is not the end But it's certainly not a beginning" וגם "לא לבקש מה שאי אפשר לקבל..." מה אתם יודעים שכבר לא () ישוב אליכם? אנשים מסוימים. אוהבים לצייר ? הלוואי והייתי מצליחה, אין לי שום כישרון בתחום לצערי. איך אתם מרדימים את עצמכם? בלילות רגילים אני פשוט מכבה את האור ונרדמת ובלילות של נדודי שינה שום דבר שאעשה לא יעזור
אוהבים לישון? מאוד מאוד מאוד
מה אתם לא שוכחים? באופן כללי הזכרון שלי נורא סלקטיבי, אבל אני זוכרת גם את הטוב וגם את הרע בלי אפליה ויש לי נטיה לזכור משפטים שאמרו לי ושיחות טלפון מסוימות. הייתם רוצים לשכוח את זה? ממש לא. חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות? לא משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד? יומן מה חסר לכם? אני די מרוצה ממה שיש לי אבל הייתי שמחה למצלמה חדשה ולמחבת לוופל בלגי
[זה כבר יהיה בנאלי לומר אנשים :)] אוהבים חידות? רק כאלו שיש להם פתרון [אני לא פוחדת מעבודה קשה אבל אני בהחלט שונאת עבודה סיזיפית]. מה אתם לא מצליחים לפתור? אנשים במה אתם לא מצליחים להיזכר? בדברים חשובים מדיי חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים, למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן? אם אני זוכרת את כל המילים של השירים שלהם אז בטח שגם הם יכולים

TziMHoNoa

New member
:]

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? (או אותו מין, בכל זאת, פורום רונה) לא משהו מיוחד, כמו להסתכל על כל בנאדם.. אולי פנים שורה משיר של רונה שאתם מזדהים איתה: וואי יש מלא... מה אתם יודעים שכבר לא ישוב אליכם? כל הכייף בלעשות סרט עם המגמה שלי.. אוהבים לצייר? כן איך אתם מרדימים את עצמכם? מוזיקה וספר אוהבים לישון? כן!! חושבים הרבה על מה שהיה יכול להיות? כן משאירים לעצמכם פתקים, או שזוכרים לבד? תלוי מתי ומה מה חסר לכם? ים ועצמאות אוהבים חידות? לפעמים מה אתם לא מצליחים לפתור? מתמטיקה במה אתם לא מצליחים להיזכר? לא משהו מיוחד... חשבתם על זה פעם, איך אמנים זוכרים את כל המילים של השירים שלהם בהופעות, גם אם אלה שירים ממש ארוכים, למשל "ניו אייג' וומן" של שלומי שבן? חשבתי פעם.. אבל תכלס' זה לא כזה קשה בעיקר אם הם כתבו את זה

זה ממש לא קשור אם אתה כתבת, למען האמת

כאילו, לא קרה לך פעם ששכחת משהו שכתבת אחרי שלא חשבת עליו כמה זמן?

למעלה