לו מופיעה בפלוריסיינטה בסוף?|ספוילר

toolyr

New member
לו מופיעה בפלוריסיינטה בסוף?|ספוילר

באיזה תפקיד ולכמה זמן? ומי זו הדמות בפרק של מחר שנקראת מרסלה ?

TomeRdeluz

New member
נ"ש- עכשיו ב- Floricienta.co.il

תמונות חדשות מהמופע של ארווי בארגוואי
"פליפה מתפשט"- ידיעה על פליפה וההצגה החדשה בה הוא משתתף
רשימת השחקנים שעוזבים ורשימת השחקנים שנשארים לעונה השנייה של "פלוריסיינטה"
מידע על מסע ההופעות אליו "פלוריסיינטה" יוצאים חודש הבא הכל ב- WWW.FLORICIENTA.CO.IL, עמוד החדשות!

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאאא

למה כל אלה עוזביםםםםםםם

חואן ומיקה עוזבים.. ../images/Emo7.gifוגם פאולהה..

אוףף..לא רוצהה
למה
אאהה
למההה
אני רוצה אותםםם

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif כל הלהקה עוזבתתתתתתתת

אוף אוף אוףףףףףףף וגם פאולהההההההה לא פייררררררררררררררר העונה השניייה בכלל לא תצליח... לא נשארו בכלל השחקנים השווים

Love benjosh

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifעוד יותר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

bnitribe

New member
תדברו בשפה של "המורדים"כי אני לא

מבין מי עוזים?פילאר מהמורדים?לאורה?

מנסה להעביר את המסר

פילאר לאורה גידו דייגו אגוסטינה זהו נראה לי מהמורדים. לא הסתכלתי בכתבה אז אולי פספסתי מישו.

כנסו../images/Emo2.gif

פליפה קולומבו לא יושב בשקט בשבועות האחרונים. הוא השתתף בתפקיד אורח ב"פלוריסיינטה", יישתתף ב- 20 הפרקים האחרונים של "הסוד של לאורה" וכעת אנו גאים לבשר שפליפה עבר את האודישין להצגה החדשה "הבוגר" ויופיע בה בעירום מלא! לפני כמספר שבועות ניגש פליפה אל האודישנים להצגה חדשה שתעלה בקרוב על הבמות בבואנוס איירס- "הבוגר". אחד מהתנאים לקבלה היה ההסכמה להופיע בהצגה במסגרת התפקיד בעירום מלא. הדבר לא הפריע לפליפה שעשה הכל כדי להצליח באודישנים ואכן, לפני מספר ימים קיבל את ההודעה- "פליפה, אתה בפנים!". פליפה ייגלם בהצגה "הבוגר" דמות בשם בנחמין, בחור צעיר וביישן בן ה- 21 אשר מפתה אותו גברת רובינסון המבוגרת ממנו בעשרים שנה. במסגרת התפקיד תהיה לו סצינה פרובוקטיבית בה הוא צפוי להופיע בעירום מלא ולא להסתיר שום חלק מגופו.

העיקר שאהובי נשאר../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

איזו הקלההה אבל מיקה וחואן עוזבים..
--->
<---

o m E r r

New member
רוני..

בינתיים היא נשארת עד סוך העונה הראשונה. לא יודעים עדיין על עונה שנייה..אבל אני לא חושבת שהיא תשאר..

למעלה