לו רק יכולתי

בדדי

New member
לו רק יכולתי

להביא לי פתרונות... להסיר את הכאב הזה שמשתק לי את הלב להסיר את הקולות פשוט לחזור להיות ילדה של חלומות ילדה שאוהבת סתם להיות.... לו רק יכולתי לרגע אחד... אם פעם לא הבנתי למה כל כך הזדקקתי למשקה שישרוף את הכל הלילה אני מבינה יותר מכל.... ומה עדיף הכאב האין סופי או הבריחה הרגעית? או בכלל בריחה תמידית ממשהו שנראה בלתי אפשרי... לו רק יכולתי להעיר מישהו עכשיו שיבוא לכאן מיד ויחבק אותי חזק. לו רק יכולתי לעשות כבר מה שרציתי מזמן אז הכל היה רגוע עכשיו. תן לי את האומץ להפסיק להיות לנטל על עצמי ועל הסביבה שלי

יעל :-)

New member
בדדי

בשעה כזו להעיר אותי זו בעיה. אני הרי ערה... זה עוד מוקדם
ותמיד מוכנה לתת חיבוק.. חזק, אוהב.. מה שתרצי.
מקווה שתהיה לך היכולת להתמודד עם הדברים ולהתגבר על התקופה הזו. ושתוכלי שוב לחזור להיות ילדה של חלומות, ילדה שאוהבת סתם להיות....

../images/Emo23.gif את יודעת, חברה שלי?

שאני אוספת אחד לאחד את שירייך, הרהורייך, ואומרת - הלואי, הלוואי שכל אחד יכול היה לשים את ליבו על המקלדת, לשתף באהבה כל כך גדולה, הלוואי. אני יודעת שלא לי את מייחלת בערגתך לחיבוק חם ואוהב, אני יודעת ששביל הבריחה - הוא המקוםפ הכי שקט ומוכר... אבל אני גם יודעת (והיום, יותר מאתמול, כן כן!!) שלא ירחק היום בו חלומותייך יוגשו על מגש של מציאות קסומה. הוא קרוב זה היום, הוא איננו חלום. ועד אז - את מחובקת לי בכל דקה.

בדדי

New member
את יודעת

חלום אני חלמתי שבעזרת האל... אני אגיע לשלום פנימי לחיבוק עצמי... בנתיים נהנת מחיבוק תמידי של הברבורה שלי...

למעלה