לו"Z הופעות!!

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"Z הופעות!!

לו"ז הופעות : 28.1.10 dudi sharon & jouel live -ליין החיילים-אורן אלזם-במועדון ה"מסגריה" ת"א21+ 29.1.10 dudi sharon live solo set -ליין הגברים המוביל בצפון "לאון" מארח לסולו סט בלתי נשכח24+ 1.2.10 dudi sharon & jouel live-האומן 17 יריב נתי -28+ 5.2.10 dudi sharon solo set - -מינוס 1 ליין הגברים האיכותי בת"א 11.2.10 dudi sharon & jouel אילת במועדון ה"קמלוט" 21+ 26.2.10 JOUEL LIVE ליין הגברים במוסיל בצפון מארח את ג'ואל למופע מלא ובומבסטי במיוחד "לאון" ! 27.2.10 DUDI SHARON LIVE MEXICO 28.2.10 JOUEL LIVE פורום ב"ש

TAL BAR ZOHAR

New member
שישי בלאון להתכונןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!../images/Emo45.gif

SOLO SET http://www.myspace.com/djdudisharon אחד המפיקים והיוצרים הנחשבים בתעשיית הקלאב בארץ ובעולם אחראי על פרויקט הצלחה של דיוות המועדונים JOUEL רגע לפני שינגן בפסטיבל הענק במקסיקו יגיע לסט בומבסטי ומרכזי רווי חומרים חדשים

טלושש

באשר ל26.2 איפה נמצא המוסיל ? בצפון ?????? ואיזה כיף שדודי בא ללאון יום שישי .. ואני מתגעגעת לג'ואל חסר לי בוורידים אין על ההופעות שלה אחחחח רק בריאות ואושר לשלושלתכם .. (ג'ואל המלכה , דודי הנסיך ולך ..טלוש היקר שמביא לנו את כל החדשות והעידכונים שאנחנו צמאים להם ..)

איך זה יכול להיות1?!?!?!?!?!!??!

26 הוא בצפון 27 הוא במקסיקו 28 באר שבע ?!?!??!!??!?!?!?!?!? איך הוא מספיק לנגן בצפון ואחרי זה לטוס למקסיקו ואחרי זה ישר חזור לישראל לבאר שבע ?!?!

TAL BAR ZOHAR

New member
עוד סירטון גאווה הפעם עם השיר LOVE ME

אני משאר שזה יוטיוב מכיוון ברזיל מקסיקו או כל מקום בדרום אמריקה קבלו מועדון תפארת ומתנגן השיר LOVE ME של ההרכב המדהים !

עינת TO GO

New member
וואיייי קורע שחשבת שדודי יהיה גם שם וגם שםםםם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תודה גרוזיה, ניראה מה יהיה אני עוד חלשה ועל

אנטיביוטיקות.. אני מאוד רוצה לבוא חיכיתי לזה מלא זמן...אני בטוחה שהולך להיות הורס וכולם יעופו שם כמו תמיד :)

למעלה