לזאבית או לא היקרה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
לזאבית או לא היקרה

איפה את???????????אנחנו כולנו מתגעגעים- לאן עזבת אותנו? מקווה שאת לא כועסת אוהבת, שירי

היי שירי פה רק לא היה לי כ"כ../images/Emo62.gif

|כוח וגם לא כ"כ מה להגיד. חשבתי שכבר הבראתי וגיליתי שהאביב זה לא הזמן שלי. גם לא ידעתי בדיוק מה לעשות - מצד אחד יש לי באמת תוכי חדש ומקסים מצד שני היו חבר'ה ואולי בצדק שמפריע להם ברברת חברתית בענינים שבכלל לא קשורים. צודקים גם אלו שרוצים להתעדכן ולספר חוויות מהחיים... מה עושים?? אולי אנחנו נבקש מגאיה וכוכי שלכבוד האתר החדש יהיה לנו פורום חברתי ופורום יותר זאבי-רפואי וככה כולם יהיו מרוצים? מה דעתך? דעתכם? לי למשל זה יעשה יותר פשוט בחיים.. כשארצה לספר לכם על שוקי התוכי אספר שם ואפילו אעלה תמונות של הגאון וכשארצה לצרוח ולשאול מה עושים עם פרצוף ירח וסימנים כחולים בכל הגוף אוכל לילל ולשמוע שקשה יש רק בלחם וגם בלחמניה. תודה שירי חמודה ולא , אני לא כועסת ומקווה שגם את לא.

ל3

New member
זאבית המקסימה

שמחה לראות אותך שוב פה. אני לא חושבת שהדברים צריכים לסתור האחד את השני ואולי להפך- לעמוד בקנה אחד. אני חושבת שאפשר לשלב פה בפורום גם עיניינים שהם אינם בגדר רפואיים בלבד וזה מה שהופך את המקום פה לכל כך מיוחד. כן לספר על חוויות, חיות וכל השאר וכמובן להשאיר מקום גם לייעוץ ותמיכה לאלה שרוצים לספר על מחלתם ועל מה שעובר עליהם מבחינה רפואית. השילוב בין שניהם-הבעיה וההומר,דרך חיים הוא השילוב המנצח בעייני מה אתם חושבים?

שאנל

New member
כותרות

הכותרת של הפורום מגבשת קבוצה של אנשים בעלי עניין אחד (לפחות) משותף. זה לא אומר שחיו של אדם מתחילים ונגמרים באותו עניין. אז עכשיו... אחרי שחיבר אותנו עניין משותף אחד, עכשיו אפשר ורצוי לדבר על הכוללללל.

gaia20

New member
בהחלט מסכימה שאפשר לשלב

בין עיניינים רפואיים וחברתיים למרות שאולי זה קצת יטעה נכנסים חדשים שיחשבו שלא מתעסקים כאן בעניינים רפואיים, כמו שלפני כמה ימים שאלה כאן מישהי אם יש עוד אתר שיותר רציני ומתעסק במחלה,היא אכן הסיקה מסקנות לא נכונות מהפורום, ניסיתי להסביר את זה אבל עד כמה שזכור לי היא לא חזרה לפורום בנתיים.

למעלה