לזארוס פאפדופולוס הסנטר מיוון מועמד

לזארוס פאפדופולוס הסנטר מיוון מועמד

למכבי! להיות מחליף לוויציץ, סוף סוף מלפפון מעניין! אמנם יש לו עדיין חוזה בריאל מדריד אבל כנראה שישוחרר בגלל יכולת רעה העונה, ואגב ארז מרקוביץ במ``ומ עם מכבי אחרי שכנראה גרין לא יגיע, אוף אנלא סובל תשחקן הזה /tapuzforum/images/emo4.gif

מה עדיף?

באטיסטה? מרקוביץ? גרין? הוא לפחות שחקן עם קבלות עד העונה האחרונה עם הלחץ להצליח בריאל שאירחו תפיינל פור

orenmary

New member
עדיף את קונסטנטין פופה...

הוא סתם שחקן אז מה זאת אומרת מה עדיף?עדיף שחקן יותר טוב... בקצב הזה מכבי תהפוך לפח זבל של אירופה,הוא זקן וגמור ואף פעם לא היה שחקן גדול אלא סתם אחד שניפחו ממנו יותר מידי,אם למכבי אין כסף לכוכבים זה מובן,אבל אני לא מבין לא שמעו במכבי על סקאוטינג?שיביאו איזה כישרון צעיר שאפשר לבנות עליו. חוץ מזה שפפאדופולוס לא יבוא למכבי בחיים,הוא מרוויח בריאל מעל שני מליון יורו!! ומכבי לא תוכל להתמודד עם החוזה שלו-ואם כן זה יהיה ממש טיפשי כי בכסף הזה מוריס היה נשאר

למכבי חסר סנטר!

בעמדה של טרנס מוריס יש את פייזר לכן לא שילמו לו המון כסף שישאר

orenmary

New member
איזה שטויות נו

זו בדיוק הטעות שלך!!!(ושל מכבי) אסור לבנות על פייזר וחייבים לשחרר אותו,לא רוצה להיכנס עכשיו לויכוח אם הוא שחקן טוב או לא(למרות שאני לא מחזיק ממנו בכלל) בנאדם גמור!!!בארבע שנים האחרונות הוא נפצע פציעות קשות ביותר בברך ואסור למכבי להסתכן ולבנות עליו כי הוא לא "יסחוב" את כל העונה!!!-ואני יודע שמכבי גם לא רוצים אותו אבל יש לו חוזה,אבל לפי דעתי צריכים להתפשר איתו ולשחרר,אם הוא מרוויח מליון תנו לו חצי-שווה להפסיד חצי מליון מלאבד עונה שלמה ו17-20 מליון... דבר שני פייזר ומוריס יכולים לשחק יחדיו אז מה הקשר?מוריס לא במכבי כי מכבי לא מוכנים לשלם המון כסף נקודה! זו הסיבה גם שפיני או דוויד לא במכבי-מתוך עיקרון מכבי לא מוכנה לשלם סכומים "מטורפים",אפילו שמעון פעם אמר שאם משלמים לשחקנים\מאמנים המון כסף הם יהיו מעל המערכת או משהו כזה...

orenmary

New member
עדיף את קונסטנטין פופה...

הוא סתם שחקן אז מה זאת אומרת מה עדיף?עדיף שחקן יותר טוב... בקצב הזה מכבי תהפוך לפח זבל של אירופה,הוא זקן וגמור ואף פעם לא היה שחקן גדול אלא סתם אחד שניפחו ממנו יותר מידי,אם למכבי אין כסף לכוכבים זה מובן,אבל אני לא מבין לא שמעו במכבי על סקאוטינג?שיביאו איזה כישרון צעיר שאפשר לבנות עליו. חוץ מזה שפפאדופולוס לא יבוא למכבי בחיים,הוא מרוויח בריאל מעל שני מליון יורו!! ומכבי לא תוכל להתמודד עם החוזה שלו-ואם כן זה יהיה ממש טיפשי כי בכסף הזה מוריס היה נשאר

נמשל

New member
זה הענין, שאמור להיות כסף לכוכבים

סימונס חג'ג' וויליאמס ישתכרו יחד בערך מיליון. החוזה של יותם התפנה +הפיצויים על לכתו, התפנה השכר של וויציץ ושל מוריס. לא זוכר איפה קראתי, אבל זה מסתכם בערך ב-6 מיליון דולר. תביאו 3 תותחים בשכר של 1.5 מיליון כל אחד, לא טוב? ולא חייבים שמות נוצצים, אבל אחרי שמוריס הלך, חייבים אחד בדמותו כ-4-5, לא סקורר אלא שחקן הגנה טוב.

orenmary

New member
ההנחה שלך שגויה

לפני שני קייצים הייתי אומר לך שמיליון וחצי דולר זה מלא כסף ואפשר להביא עם זה כוכב,היום?איך שאירופה ניראת זה יספיק לשחקן בינוני.מה שנשאר במצב כזה הוא להפתיע בסקאוטינג(כמו הפמן,פרקר לא חסר) ולהביא שחקנים שהיו טובים בליגה ויכולים לעשות קפיצת מדרגה(כמו מוריס)-סימונס לפי דעתי כזה. אבל יש לי עם זה כמה בעיות:דבר ראשון אם יש לך שחקן תותח ביד(מוריס) למה לשחרר אותו?הרי אם מכבי הייתה נותנת לו 2 מיליון דולר בעונה ולוחצת ממש חזק הוא היה נשאר וממילא אתה מוכן להשקיע מיליון וחצי אז מה מה הקטע?הרי ללכת להביא עכשיו שחקן בעמדה של מוריס זה סוג של הימור(כל שחקן חדש שאתה מביא זה סוג של הימור-אם הוא באמת פוטיציאל כמו שחשבת,איך הוא יתאקלם בקבוצה,איזה אישיות יש לו ועוד...) ופה הרי כבר היתה לך ביד מנייה בטוחה אז לא חבל? דבר שני אני רואה את השחקנים שמכבי רוצה להביא בתור "כוכבים" ואני לא ממש מתרשם,לדומגא היום נזרקו באוויר פפאדופולוס וזיזיץ ושניהם לא בדיוק שחקנים גדולים(אבל אם יביאו אותם זה יהיה בכסף גדול),שלא נדבר בכלל על זה שרוצים להחזיר את וויל סולומון(אחיו החורג של ביינום) שזה בכלל יהיה נפילה ואם זה יקרה אני ידפוק את הראש חזק בקיר!!!

אני חולק על דעתך

אני חושב שדווקא וויל סלומון "אחיו החורג של ביינום" כפי שאתה מגדיר הוא שחקן שיכול לתרום הרבה למכבי. יש לו הרבה ניסיון ביורוליג.

אוי רק לא אותו!

טנק כבד ולא מיצר נקודות!בקיצור ביזבוז וראינו אותו העונה פעמים!

למעלה