לזאת שכתבה לי הודעה..

mk rules

New member
לזאת שכתבה לי הודעה..

אני נורא מצטערת שאני לא יודעת איך להוסיף תגובה... ולידיעתך-אני לא יכולה להכינס לצ'אט בגלל שהצ'אטים במחשב שלי לא עובדים... זה פורום ממש דפוק! עם ילדים מזה עצבניים! חשבתי דווקא שבפורום התאומות אולסן אמור להיות נחמד ומשעשע... ולא כל כך גס ומעצבן! את חושבת שידעתי מזה בכלל "הוספת תגובה" אם יש דבר כזה בכלל בפורום הזה.. בכל הפורומים האחרים יש רק הוספת הודעה! אז חשבתי שהוספת הודעה זה נורמלי, מה לעשות שאני חדשה בזה?! אני בטוחה שגם את כשנרשמת לפורום אז לא ידעת בכלל שיש דבר כזה בכלל "הוספת תגובה" בד"כ יש "הוספת הודעה"... למה כולכם מתנפלים עליי? מה כבר עשיתי?! איזה פשע?! סה"כ שלחתי הודעה לפורום התאומות אולסן! זה עד כדי כך נורא? אם מישהו בפורום היבש יקח ל-
ויסביר לי בדיוק איך להשתמש בפורום תפוז.. בגלל שהפורום הזה הוא בין הפורומים המסובכים ביותר בארץ... אני לא רוצה לפגוע בך אני רק רוצה שתביני למה אני שולחת הודעות ולא תגובות... מקווה שהבנת mk rules

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאת...

התכוונת אלי
אם כן אז אני מצטערת אבל רק אמרתי לך לכתוב את זה במסריןם.... לא בפורום.... פשוט תקראי את חוקי הפורום... אני לא יודעת לכתוב קישורים אז שמישהו בבקשה יעשה קישור...

REUT112

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifלא אלייך אליי../images/Emo123.gif

בגלל משהו..

mk rules

New member
לא זאת לא את!!!

על תדאגי אני לא מאשימה אותך בכלום!!!

REUT112

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifאל תדאגי אני לא ברוגז אתך!

פשוט אני קצת עצבנית על זה שפותחים הודעות חדשות על שטויות מבינה??

sweetie tweety

New member
היי כולם../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo95.gif

חזרתי ולילדה שפתחתה ת'הודעה
רעות לא התכוונה והיא בעצמה חדשה נכון רעות

למעלה