לזהבה הבת המסורה

נירה לב

New member
לזהבה הבת המסורה../images/Emo20.gif

אני רוצה לאחל לאימך החלמה מהירה את בת נפלאה מי יתן וירבו כמוך סמל ו מופת לכולנו. אני מקווה שאימך היקרה מרגישה את האהבה שאת מרעיפה עליה.שאי ברכה ,ורפואה שלמה לאמא.

ענתי44

New member
מצטרפת מכל ה-../images/Emo23.gif לאיחולים

זהבה את ואחותך הברכה של אמא. את בת מסורה ואוהבת שאם צריך מזיזה הרים כדי לפלס את הדרך לאמא. מקווה שאמא מרגישה יותר טוב. ולך נירה, ברוכה הבאה, וברכותיך מכל הלב ממש מעודדות ומרוממות את הנפש העייפה

נירה לב

New member
../images/Emo47.gifתודה ענתי על ברכותיך, את מלכה!

רואה וקוראת את החיזוקים שאת מעניקה, אפילו שהבעייה שלי היא "יותר קלה" , אני לומדת הרבה מתחזקת ומקבלת את גזר הדין הרע הזה ביתר הבנה. את מאירה את דרכי. תבורכי. גם אם לא אכתוב בפורום אני נכנסת לפחות 5 פעמים ביום לראות במה אוכל עוד להשכיל.

inbalsh

New member
תודה על כל החזוקים

כל מי שיש לן בעיה קורא ומתחזק יש לי בעיה דומה ואני בנתיים לא ספרתי לאיש

ענתי44

New member
Kalc1 ../images/Emo24.gif

שמחים שאנחנו יכוליו ולו מעט לעזור לך. רק כשתדע שאנחנו כאן. תמיד כאן בשבילך כשתרגיש צורך לדבר אנחנו נמתין לך עם הרבה הבנה ונושיט לך כתף וירטואלית לתמוך. גם מקריאה פאסיבית לומדים הרבה ומתחזקים. מגלים שאנחנו לא לבד. אני בחודשים הראשונים כשגיליתי את האתר רק קראתי. עד שהרגשתי שזה אכןהמקום שאוכל לחלוק את מה שאני עוברת עם אמא ואיש לא יגער יטיף או ישפוט. שזה הכותל הוירטואלי שלי. תהיה חזק.

zs1957

New member
תגובה ל- kalc1

ברוכה הבאה לפורום שלנו. ננסה לעזור לך בכל ליבנו. כדי שנוכל לעזור לך עלייך להפתח. אז קחי לך את הזמן שלך וכאשר תחושי שאת יכולה להפתח אנחנו לרשותך. אנחנו רוצים להתחלק אתך כי לא טוב לשמור הכל בלב. בפורום שלנו כולנו שותפים לאותה צרה ולכן אנחנו מתלבטים דנים ועוזרים אחד לשני. יש פה חברה נפלאים שמאד מאד ירצו לעזור לך אז רק תגידי כן אנחנו נאגן ונפרגן. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

ענתי44

New member
../images/Emo9.gif לא מלכה אחת ממשפחת אלצהיימר

אבל תודה על המילים שלך הם מחממות את הלב הכואב.

zs1957

New member
ברוכה הבאה נירה

תמצאי פה צוות נפלא תומך ואוהב עם הרבה ניסיון וידע רב. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
תודה לברכות והאיחולים

ענתי לצערי, אמא שלי צריכה לעבור ניתוח.זה הטיפול בשבר מהסוג שלה. מחר ב-9 בבוקר תתקים ועידת רופאים + מרדים ויחלט איזה הרדמה מקומית או כללית. אני מאד דואגת וחששת. תתפללי בשביל אמא שהכל יעבור בשלום. יש לי תחושה לא טובה שהיא לא תצא מזה. הלוואי ואתבדה. גם בעלי חושב כמוני.אני הערב אתפלל לשלומה ולהצלחת הניתוח. לפני מספר דקות שבתי ממנה. הבאתי לה פלפל ממולא והיא אכלה יפה. אבל, הכאב והסבל ניכר בפניה. כל כך ריחמתי עליה, על הסבל הרב שלה בגין הכאבים למרות התרופה שעוזרת למספר שעות בלבד.ליטפתי אותה ושרתי לה והיא פקחה את עיניה והביטה בי.בסוף בקשתי ממנה שתתן לי נשיקה והיא נשקה אותי, כל כך שמחתי שלפחות את הדבר הזה היא מבינה ועושה. תודה לך ולכ חברי הפורום שתומכים ודואגים. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

ענתי44

New member
זהבה יקרה צריך לקוות לטוב../images/Emo24.gif

אני חילונית גמורה אבל תשלחי לי בפרטי את שמה של אמא ושמה של סבתא ואדאג לתפילה בשבילה כן אני אתפלל חזק ומכל הלב ואחזיק אצבעות. איתך בכל ליבי. מקווה שאת ובעלך תתבדו ואמא תצא מזה ותחלים מהשבר והעיקר שיפסקו הכאבים שהיא חווה.

רגינה9

New member
זהבה תומכים בך

אמנם הצטרפתי רק לאחרונה לפורום, אבל זכיתי לקבל ממך לא מעט עצות ותמיכה. מקווה שהנכונות שלך לעזור לאחרים, גם כאשר מצבך האישי קשה, תתן לך את הכוחות לעבור את הימים הקרובים, הקשים לאמך, לך ולמשפחתך. נתפלל יחד איתך רק לטוב.

zs1957

New member
תודה רגינה 9

כל התמיכה של חברי הפורום כל כך עוזרת לי לעבור את הימים הקשיםשאני עוברת כעת עם אימי. מקווה שנעבור את זה בשלום. אתם נפלאים וממש עוזרים לי להתגבר על הפחד מפני תוצאות הניתוח. תודה לכולכם!!!!! זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

פנטזי1

New member
לזהבה ! מאחלת שאימך תעבור את הניתוח

בשלום ומה שפחות סבל ותוכלו לחזור במהרה לשגרה.

zs1957

New member
תודה לפנטזי1

אימי טרם נותחה.היום היינו כל היום בבית חולים. בהתייעצות שהייתה עם מנל המחלקה ורופאים בכירים הוחלט להסיר את הגבס להמתין עד יום שני הבא הם רוצים לעשות קונסליום עם רופא מרדים. אני לא יודעת איך היא תעבור את הלילה. היא סובלת מכאבים עזים למרות האופטלגין הנוזלי השיא לוקחת. זה עוזר למספר שעות בלבד. שוב תודה על התמיכה וההתענינות זהבה שחם/ עמותת אלצהיימר.

zs1957

New member
תודה לנירה לב

כולנו בנים ובנות מסורים. כל אחד מאתנו מטפל טיפול מסור בהורה או בבן זוג כי אין דרך אחרת. הטיפול וההתמודדות עם הסבל הנפשי נותנים א הכוח להמשיך הלאה. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

נירה לב

New member
זהבה יקרה,

אני מאחלת לאמך הרבה בריאות תהיי חזקה ובזכות אהבתך וחוסנך הכל יהייה יסתדר ואמך תחלים.אמן.

zs1957

New member
תודה לנירה לב

על העידוד , התמיכה והברכות לשלומה של אימי. בעזרת הברכות שלכם אני ממשיכה להתחזק ולהמשיך לפעול הלאה מבלי להישבר ולהרים ידיים. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

למעלה