לזהבה, הצלחה בניתוח

לזהבה, הצלחה בניתוח

שלום זהבה , אני מצטרפת לכל החברים בפורום ומתפללת שהניתוח יצליח ואמך תבריא ותחזור לחיות בשיגרה. אני בטוחה שאתם והרופאים תשקלו נכון את האפשרויות הקיימות וינתן לה הטיפול הטוב ביותר. כל זה כמובן בזכות האהבה והמסירות שלכם אליה. אני שמחה לשמוע שנהנת איתה בערב זה והיא נישקה אותך. זה מחמם מאד את הלב. כמו שכתבת הפורום הולך ומתרחב וממלא תפקיד חשוב בתמיכה ואוזן קשבת, בעצה ובהשתתפות ברגשות ולמרות שאני חדשה , אני רואה כל יום נכנסים חדשים ויש לשער שיש עוד רבים שרק קוראים , כמוני ואחרים , עד שמעזים לשתף ולהשתתף. יישר כח לך על העצות והתמיכה, לענתי שהיא ממש כותבת בצורה מדהימה , הנכנסת ללב ולגרשון.לילה טוב ושוב , אני אתפלל מחר עבור אמך , טובה

zs1957

New member
תודה טובה

אני מאחלתלך שכל העניין של בעלך יסתדר לשביעות רצונכם. אתפלל מנכם. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
לזהבה לילה טוב ,כולנו כאן בפורום

מקווים ומייחלים ביחד איתך להצלחת הניתוח של אימך , גם למרות הגיל חייבים להיות אופטימים. שיהיה בהצלחה מחר ורפואה שלמה והרבה הרבה בריאות לאמא ולכל המשפחה. גרשון

zs1957

New member
המון תודה גרשון

אנשי הפורום מעניקים לי תמיכה והרבה אופטימיות בנושא כה קשה וכאוב ודה לכולכם מקרב לב. אתם נפלאים ונהדרים. קבלנו שבחים רבים מחברת ההנהלת תפוז על הפורום שלנו. יישר כוח לכולנו ובמיוחד לך גרשון שמנווט את הספינה ביד רמה ובזרוע נטויה. יש לי הרבה מאד ללמוד ממך. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
טרם נותחה

היי טובה החזירו את אמא הביתה הורידו הגבס ביקורת ביום שני הקרוב. פוחדים לנתח בגלל ההרדמה ומעדיפים את השיטה השמרנית.כעת היד נפוחה ויש כאבים.ורק ביום שני נדע מה הענינים.היא מקבלת פיזיותרפיה ומסאג' מדי יום לפי הוראות הרופאים. כמו כן לכאבים אופטלגין נוזלי. מה שלומך?יש חדש בקשר לבעלך? יש לי אתר חדש שאני מנהלת אותו שם האתר: טיניטוס סחרחורת וורטיגו. את מוזמנת לבקר ולהתרשם. זהו אתר תמיכה הוא נמצא בתפוז. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר.

zs1957

New member
הצלחה בניתוח- תגובה לליאור לילי

שלום טובה, יש לנו בעיה שהרופאים לא יודעים מה לעשות. חלר אומרים ניתוח וחלק חוששים ומעדיפים את הטיפול השמרני.כעת הורידו את הגבס בהמלצת פרופ' ניסקה והוחלט על מעקב ביום שני הקרוב אנחנו בבי"ח יראו אותה שוב הרופאים הבכירים ואז יחליטו.אנחנו החלטנו לקחת חוות דעת נוספת של פרופ בכיר מלווינשטיים שהוא אורתופד שיקומי. אחד מהחברים שלנו שהוא רופא בכיר בהדסה המליץ לנו עליו.כעת היד נפוחה יש כאבים אבל פחות מאשר עם הגבס. הרופאים המליצו על פיזיותרפיה מתונה. ביום ראשוןתגיע פיזיותרפיסטית ותתחיל בטיפול. במקרה של שבר מרוסק עושים ניתוח עם ברגים ופלטינות לאדם בריא. לאחר הניתוח יש כאבים עזים והשיקום הוא ארוך. במקרה של אמא שלי יש חשש מההרדמה ומהשיקום וכן ההתלבטות, מחכים לראות האם יש החמרה כגון פגיעה ברקמות, מה מצב הנזק ללא גבס. אין לי כל טענה כלפי הרופאים הם עושים את עבודתם נאמנה וחוששים לקחת סיכונים וזה בסדר. העיקר שיגיעו להחלטה הנכונה ושהיא לא תסבול ולא יגרם נזק. המחלקה האורתופדית במאיר טובה ובמיוחד מי שעומד בראשה. הם משתפים אותנו בהתלבטות שלהם וזה בסדר.החיפזון מהשטן ולכן אנו ממתינים בסבלנות. שבת שלום זהבה שחם .

למעלה