לזהבה שלום

לזהבה שלום

אני לא יודעת אם יש לך מידע בנושא, אם לא אשמח אם תוכלי להפנות אותי הלאה. לבני יש חוסר שיניים מולד, מצב שמחייב שתלים של שיניים,ומדובר בלא מעט שיניים. האם ידוע לך אם יש דרך לקבל החזר כלשהו? הרבה תודה.

זהבה נ

New member
שלום ריניהיחידי טוב לקרוא אותך../images/Emo140.gif

בקשר לנושא השיניים האם פנית לקבל הכרה מטעם הביטוח הלאומי? אולי יש טעם לפנות בכדי לקבל הכרה לגמלת ילד נכה, לדעתי יש במצב מטעם הנכות שמזכה באחוזים מסוימים בגמול כספי מטעם הביטוח הלאומי ואשר יוכל לממן את הטפול היקר. מה עוד שכדאי היכן שאתם עורכים את הטיפול הרפואי לברר גם כן, או אפילו בלשכת הרווחה של הרשות המקומית כי יש לעתים קרנות המממנות טיפולים חריגים ולדעתי זה נכנס תחת אותה הכותרת. מנסיוני אני יודעת על מרפאת השיניים בבית חולים תל השומר שעורכת טיפולי שיניים תחת הרדמה מלאה לילדים ואנשים עם מוגבלויות קשות(זה לא המקרה שלכם). היכן אתם עורכים את טיפולי של השתלים? בבקשה ממך, הזכירי לי בן כמה הילד? כמה עולה טיפול כזה או בכמה כסף מדובר כאשר צריך לטפל בכל הפה? להשתמע.

תודה על המידע

לא כותבת אבל קוראת כל הזמן,האוצר בן 12,לא ממהרת לפנות לביטוח לאומי לשנות לו מעמד,אנחנו עדיין לא עשינו לו שתלים כי מומלץ לעשות מאוחר ככל האפשר,מבחינה רפואחת אלה שעכשיו התחיל להפריע לו. כל שתל עולה 3000-5000שח. מדובר על מעל 10 שיניים וזו לא הוצאה חד פעמית. שוב תודה על תשובתך!

שביק

New member
לריניהינדי שלום רב, שווה לנסות

דרך קופ"ח, בבית הספר לרפואת הפה והלסת באוניברסיטת תל-אביב. יתכן ויש אפשרות, לאחר בדיקות והמלצות לקבל את המח'/מרפאה לרפואת פה ולסת בתל-השומר, יש להם מח' מצוינת שאמורה לתת מענה לצרכים הללו. בהצלחה ובריאות טובה.

למעלה