לזה אני קורה מהלך עם בייצים

DaboR zx6R

New member
לזה אני קורה מהלך עם בייצים

לפעמים צריך להזיז דברים בכוח אני נכנסתי עד הסוף עם 89 יהלום כי אילו סוג הקלפים שאפשר לעשות הקיצות השחקן עם KK פרי פלופ עושה רייס 750 אני עונה אחרי הפלופ 1500 אני עונה השחקן שלפני עונה קלף ריבעי השחקן שם ביט 2000 השחקן עם AA עושה רי רייס ל3500 אני עונה השחקן הראשון עונה בריבר בא 6 השחקן הראשון עושה ציק השחקן השני ביט 3500 אני אול אין בסבבה ושתיהם עונים לא הכי חכם לשחק איך ששחקתי אבל לפעמים צריך לאכול

DaboR zx6R

New member
זה לא שווה כלום אם אני כמו אדיוט

במצב שיש לי 64 אלף ציפ מפסיד 30 אלף במכה אחת על אוויר, לא היה לי כלום פשוט התחלתי להשתעמם מהטורניר הזה, דיפ סטאק 5000 אבל לא ידעתי שכל 30 דקות הבליינדים עולים זה פאקינג משעמם

DaboR zx6R

New member
זו יד הכי אמתית שיכול להיות

זה קורה אמון בלייב מלא פעמים הבאתי סטרייטים כאלה בלייב עם קלפים כאלה קורה דברים טובים בנתיים עלתי ל 86 אלף אבל הטורניר הזה משעמם תחת, נשארו 96 מתוך 1370 הבליינד רק 600/1200 אני צריך ללכת עוד שעה נראה לי שאני ישים סיט האוט ואחרי שעתיים מקסימום ירד לי 20-30 אלף

2המרפא

New member
89 זה הנאטס בפול טילט בגלל זה אמרתי

היה איזה יום שהייתי בטילט אימים בקאש ישבתי עם 500 בליינדים בקאש (250 דולר) ופשוט נכנסתי למלחמת רייזים עם עוד אחד שישב עם 300 דולר עד שנשבר לי הזין ודחפתי. הוא כמובן ישב עם אסים כמובן שהוא היה דרואינג דד בפלופ.

FrecCo

Active member
תפסת סטרייט פלאש בפלופ?

כי זו הדרך היחידה שהוא יכול להיות דרואינג דד עם אסים מול 89 סוט בפלופ

DaboR zx6R

New member
טוב זה נגמר במקום ה33

הייתי חייב ללכת, ישבתי סיט האוט שעתיים עם 90 אלף וזה לא החזיק לפחות סחב עד המקום 33 מתוך 86 אחרונים

זה דוגמא למשחק רע מאוד

סה דנפתח לך היה לך מזל דילמת רייס ורירייס עם בינגו ביד סה נוןסחא להפסדים אני לא קורא לזה מהלך עם ביצים אלא מהלך עם המון מזל

DoubleN

New member
"לפעמים צריך להזיז דברים"

ביננו, היית בטילט ושיחק לך המזל, זאת הפעם הראשונה שאני שומע מישהו מתרגם את call לעונה, אבל מי יודע אולי זה יתפוס. עכשיו בפורום פוקר זניח בגרינלנד, יושב שחקן מתוסכל מול מחשב ומספר לכולם על הבט ביט המטורף שהנחתת עליו :) אבל סחתיין על המזל.

DaboR zx6R

New member
זה ממש לא מזל נטו

השחקן עם הKK העלה ל750 שאם אני לא טועה זה היה פעמיים מהבליינד השחקן עם AA ענה לו וגם אני, בסך הכל זה לא היה רייס כזה גבוה זה לא כזה טירוף לענות עם 89 יהלום בפלופ היה צריך 6 כדי להשלים סטירט, השחקן עם הKK שם ביט 1500 והשחקן עם האסים ענה וגם אני עניתי, כי זה בסך הכל 1500 וזה לא נראה בשביל לראות מה יצא בטרן הגיע 10 בטרן עכשיו אני צריך או J או 6 הKK שם 2000 זה סביר לגמרי השחקן עם האסים עשה רי רייס, אני לא נשאר לי בררה הגעתי עד לכאן אז שווה לקחת את הסיכון ולראות מה יצא בריבר

The Bear99

New member
guys like these

who are ready to risk their entire stack with only 1 pair are the "bread and butter" of micro and low stakes by the way what would you do if the initial raiser - the one with KK - goes all in after you called the AA min raise on the turn. he obviously covers you

למעלה