לזה יקרא סגנון ויוקרה ... www.benhur.co.il רק להיכנס ולהתפעל.....
ב ב ו י ק א ש ה New member 9/4/05 #2 ../images/Emo5.gif בעיני, יוקרה זה כל דבר חוץ ממה שיש שם. עיצוב בעורות של כבשים, אלפקות וקנגורו, גם כן יוקרה. להתפעל זה לא, להזדעזע, אם כבר. טינופת.
../images/Emo5.gif בעיני, יוקרה זה כל דבר חוץ ממה שיש שם. עיצוב בעורות של כבשים, אלפקות וקנגורו, גם כן יוקרה. להתפעל זה לא, להזדעזע, אם כבר. טינופת.
ש שחרחר מתוק New member 9/4/05 #3 על הנושא הזה (פחות או יותר) מדבר הסקר העדכני של הפורום. לא יודע אם שמתם לב.
א איש הפיל New member 9/4/05 #4 לישון/לשבת על עור קנגורו זה יוקרה? זה רוע!!! להרוג קנגורו בכדי לשבת על עור שלו!!!!
A Alonchuck New member 10/4/05 #10 הסבר הקנגורו הינו חיה מוגנת ,עקב ריבוי טבעי גדול מאוד ,ישנו דילול ע"י ממשלת אוסטרליה . בכול מקרה ,איש איש באמנותו יחיה
הסבר הקנגורו הינו חיה מוגנת ,עקב ריבוי טבעי גדול מאוד ,ישנו דילול ע"י ממשלת אוסטרליה . בכול מקרה ,איש איש באמנותו יחיה
N No BoDy1 New member 11/4/05 #11 אוי.. זה דבר רע.. אבל תגידו מה שתגידו, עיצוב וצבע יפה!! אני אהבתי למרות שזה דבר שאנשים חסרי לב יכולים לעשות..
אוי.. זה דבר רע.. אבל תגידו מה שתגידו, עיצוב וצבע יפה!! אני אהבתי למרות שזה דבר שאנשים חסרי לב יכולים לעשות..
A Alonchuck New member 11/4/05 #12 תודה גם אני בדעתך, אנו בשום פנים לא מייבאים עורות של חיות בר ,על אף הביקוש הרב תודה
A AmiTutiT14 New member 11/4/05 #13 איכס.. גם אם זה יפה וגם אם לא, זה מגעיל לשבת על עור של חיה מתה... ועוד להרוג אותה בשביל לשבת עליה..
A AmiTutiT14 New member 12/4/05 #15 בבקשה, תמיד לשירותך (אלא אם כן זה לצאת לציד ולרצוח חיות מסכנות שלא עשו כלום, אז ממש לא לשירותך.)
A Alonchuck New member 13/4/05 #18 לא לחיות בר לא חיות בהכחדה ,למרות שמידי פעם מבקשים ממני, אני מעולם לא מכרתי אצלנו ,עורות של חיות בר. לעומת זה כבשים ואלפקות ,מומתים לצרכי בשר .בדרכים הכי הומניות שרק אפשר .אלו החיים
לא לחיות בר לא חיות בהכחדה ,למרות שמידי פעם מבקשים ממני, אני מעולם לא מכרתי אצלנו ,עורות של חיות בר. לעומת זה כבשים ואלפקות ,מומתים לצרכי בשר .בדרכים הכי הומניות שרק אפשר .אלו החיים