לזה שהסיק מסקנות לבד

לזה שהסיק מסקנות לבד

כנראה עניין של גורל, אחרת איך תסביר את העובדה שדווקא לפני ארבע חודשים הרופא שהיה צריך לעבוד במיון חלה ואני נקראתי ממחלקת הנשים שלי להחליף אותו במיון. עניין של גורל, אחרת איך תסביר את זה שדווקא כשאני במיון אתה נפצעת בעבודה שלך והגעת אלי. הייתי כנה אתך לאורך כל הדרך. כשהצעת לי לצאת אתך ישר סיפרתי לך על מרק הילד שלי בן ה13. אמרת שזה לא מפריע לך. יצאנו. היה קליק. התחלנו לצאת כמעט כל ערב. הבן שלי לא ממש אהבה את זה שאמא שלו בכל ערב שהיא לא עובדת בו יוצאת אתך. התאהבתי בך. אחרי חודש אולי קצת לפני התחלת ללחוץ עלי שאתה רוצה לראות את הבן שלי. סרבתי כי לא רציתי שהוא יקשר אליך במקרה וניפרד. אבל אתה המשכת ללחוץ עש שאחרי ארבע חודשים ביחד הסכמתי. באת אלינו לארוחת ערב. היה ערב מוצלח מצאתם שפה משותפת אתה והוא. הדבר האחרון שציפיתי לו למחרת זה שתבוא להיפרד ממני. אמרת שזה לא יעבוד. כששאלתי למה אמרת שככה. אחסוך ממך את תיאורי הלב השבור שלי אחסוך ממך גם את שאלותיו של הילד האם זה בגללו. עבר חודש אולי אפילו קצת שכחתי ממך עד אתמול אתמול נתקלתי באחותך בסופר פארם. ואז גיליתי למה זרקת אותי. למה לא אמרת? למה לא באת לדבר על זה? הייתי מסבירה לך? למה פחדת לברר את העניין? למה הסקת מסקנות לבד? אני עדיין לא מאמינה שזרקת אותי רק כי חשבת שבגלל שכבר יש לי בן לא ארצה עוד ילדים....

אופה3

New member
לילך, למה שלא תתקשרי אליו, למה שלא

תכתבי לו את המכתב הזה, אם יש בינכם אהבה אמיתית, ואם זה גורלכם, את חייבת להלחם על זה, דברי איתו. תתקשרי אליו, תגידי לאחותו, משהו, על תוותרי אל אהבה סתם ככה, תעשי משהו. בבקשה ממך על תרימי ידיים האופה

shirkush

New member
לילך..... ../images/Emo141.gif

אני מסכימה עם האופה.... את צריכה להתקשר או לנסות ליצור איתו קשר.... חבל שבגלל אי הבנה לא תהיו ביחד... לדעתי את צריכה לדבר איתו בכדי שידע בדיוק איך את חושבת.... חבל לפספס כזה דבר....
אז בכל מה שתחליטי לעשות - שיהיה לך בהצלחה...

חיה 35

New member
לילך יקירתי../images/Emo92.gif

תשלחי לו את המכתב בבקשה אל תהססי. או שתרימי טלפון.. חבל להפסיד אהבה בגלל אי הבנה בגלל חוסר בטחון שהוא לא שאל אותך. אל תרימי ידיים, יכול להיות שיש סוף טוב לסיפור הגורל הזה

שילה1

New member
לילך...אניי חושבת מעט אחרת...../images/Emo4.gif

הוא גילה חוסר רגישות .ורק מי שיש לו ילדים יודע כמה,איך ולמה הם חשובים לנו. אני לא הייתי מתקשרת..הייתי מתעלמתץ אם הכל היה כל כך אמיתי,תני לו להתבשל קצת.הוא יחזור.ואם לא..לא הפסדת דבר!!

ואני באותה הדעה עם שילה

מספיק עם המשחקים. ביננו לבין עצמנו,אנו יודעות טוב מאוד שזה עניין מאוד פעוט. באמת, בגלל דבר כזה הולכים?, לא, כמו שהמלט אמר, "משהו מסריח בממלכת דנמרק", חייב להיות עוד משהו מאחורי התירוץ העלוב הזה (ותסלחו לי על הבוטות) לילך, תחשבי טוב טוב, ותבדקי עוד יותר טוב לפני שאת מחדשת איתו את הקשר, למעשה, זה יהיה מיותר. תמשיכי לזרום עם החיים שלך, מחזרים יבואו וילכו. והאחד שיישאר לא יזדקק לתירוצים פאתטיים להיות בלעדייך,אלא ההפך, רק להיות איתך. שבוע מצויין לכולם. just call me an angel,of the morning.

agish

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

נראה לך שככה בלי מילה הלך לו הבן אדם? ארבעה חודשי קשר ולא הצליח לברר מה דעתך? מה את חושבת? סתם למחרת קם ובחוסר רגישות פרש? מה הוא לא ידע קודם שיש לך ילד? לצערי איני שותפה לדעותיהן של חברותי הרומנטיות משהו בסיפור הז לא נראה טוב לפני שאת שוב מביאה את עצמך ובנך לשברון לב - תבררי מה הסיפור.

למעלה