לזה שחושב שמספיק בנאדם השיר הכי יפה

לזה שחושב שמספיק בנאדם השיר הכי יפה

להלן שבעת השירים הכי יפים (לפי דעתי, מי שחושב כמוני או אחרת מוזמן לרשום בפורום): 1. שנים חסומות 2. כביש מהיר 3. שומר האריות 4. טרף קל 5. בעיר הזאת 6. דם 7. גשם חזק ואגב, גם השיר של יהלי "סוס" מאוד נחמד

tribe spirit

New member
חחח...../images/Emo118.gif

לא ממש יש לי שבעה שירימ אהובימ,אני יותר אוהבת את כל הדיסק הראשונ,והשיר האהוב עליי שלהמ הוא כמובנ כל החבר'ה...

the king 25983

New member
../images/Emo66.gifקודם כל יש לי שם,

והוא סמיון
קראי בהסטוריה של הפורום את המשמעות וכו'... כל אחד והדיעה שלו...

Dont Panic

New member
אני נאלץ לתמוך ב"מספיק בנאדם"

לדעתי זה השיא של האלבום ועד כמה שאני זוכר לקראת הסוף עהוא גם נהיה הכי מורכב מוסיקלית בדיסק ולגבי "כל החברה" זה באמת השיר הכי חזק של מוניקה וגם הכי "אקטואלי" או מתייחס למציאות

../images/Emo25.gifוואי, איזה מדליק

פחות או יותר אני חושבת כמוך..חחחחח, ונכון, סוס הוא שיר יפה, אבל שיר מס' 4 בדיסק של יהלי ממש יפה

חחחחח את מצחיקים אותי... ../images/Emo168.gif

אני לא יודע איך אתם יכולים כלל לבחור שיר הכי יפה....

alon4141

New member
10 השירים האהובים עליכם של מוניקה

טוב אז ראיתי שכבר דיברו פה על זה קצת אבל בכל זאת לדעתי זה נושא מאוד חביב כדי להעביר את הזמן. אז הנה שלי: (לא לפי סדר) 1)סאן חוזה 2)מכה אפורה 3)גשם חזק 4)מספיק בנאדם 5)עיניים טובות 6)מוצ"ש בקניון (המקסים) 7)שנים חסומות 8)הסיפור המתוק 9)על הרצפה - הכי כיף במסיבות! 10) מילי אני גם אוהב את הר של בייגלך ואת סוס שהוא שיר חמוד מאוד. ודרך אגב למי שאמר שהוא אוהב את כביש מהיר - איך אתה יכול זה אחד השירים הפחות טובים של המוניקות למרות שזה עניין של דעה...

למעלה