לזה שעזבתי אתמול

call me rivka

New member
לזה שעזבתי אתמול

יוסי, אומרים שהמבחן לאהבה אמיתית זה בשעת מצוקה וקשיים. ואני עברתי כל כך הרבה מבחנים בהצלחה אתך גם כחברה וגם כאשתך ופתאום אין לי יותר כוחות. אתמול לפני שעזבתי את הבית הצבתי לך תנאי או דירה משלנו או גרושים לא יכולה לחיות יותר ככה. אני אתך כבר תשע שנים מגיל 19 מתוכם אני אשתך כבר למעלה משש שנים. יוסי, יש לי שלוש אהבות בעולם הזה העבודה שלי כמאפרת אתה והילדים המקסימים שלנו. לאלכס עוד שבועיים ימלאו 4 שנים וניר כמעט בן שנתיים, איך זה שלזוג + 2 עדיין אין בית. מילא אם זה היה המצב הכלכלי אבל זה אני מרוויחה טוב וגם אתה כטכנאי רדיו מרוויח לא רע. עמדתי לצדך תמיד תמכתי בך עכשיו תורך להיות לצידי. אני עדיין זוכרת את הערב ההוא לפני שמונה שנים. מסעדה מפוארת, נרות, נגנים, טבעת, הצעת נישואים. ואז הטלפון מאחיך שקטע את כל החלומות שלנו. או לפחות את שלי. אחרי השבעה רציתי שנמשיך לחפש דירות אבל אתה אמרת שאתה לא יכול לעזוב ככה את אחיך שרק התאלמן ונשאר עם שלוש בנות כאשר הגדולה בת עשר והקטנה עוד לא הולכת. אמרת שתעבור לגור אצלו לעזור לו עם הבנות וביקשת שאעבור אתך. זה לא היה קל אבל עשיתי את זה. ואצלנו יוסי זה לא צער גידול בנות אצלנו לא הכל הלך חזק. כמובן שהחתונה שלנו נדחתה. השנה הראשונה עברה מהר כשרמזתי שנעבור ביקשת רק עוד שנה הסכמתי. השנה השנייה נגמרה אף היא והצבתי תנאי או חתונה או שאני עוזבת. התחתנו נכון אבל בית משלנו לא היה לנו. אחיך הוא אדם נפלא, הבנות מקסימות (הגדולה מהן שנה הבאה באוניברסיטה) אבל אני רוצה לגור רק והדגש הוא על רק עם המשפחה שלי. ביינתיים נכנסתי להריון ואלכס הביא כל כך הרבה אושר לחיי שעזבתי את נושא הדירה, עזבתי אבל לא שכחתי. שנתיים אחרי נולד ניר ושוב הנושא כמו נשכח ממני אבל אתמול נשבר לי. יוסי אני רוצה בית משלי ואני אקים אותו. מקווה שיצא לי להקים אותו אתך אבל גם אם לא תסכים אני אקים בית רק בלעדיך. מקווה שתשכיל לבחור... שלך אשתך...

למעלה