לזה שעזב אותי...

siven16

New member
לזה שעזב אותי...

הכרותנו לא הייתה רבה... רק כמה ימים... במשך ימיים שלמים היינו יחד... מהבוקר ועד הערב... תוך יומיים נדלקתי עלייך וחשבתי עליך את הדברים הכי טובים בעולם... שחברתי הרסה הכל לא דיברת איתי ועד עכשיו אתה לא מדבר... ניסיתי לפייס אך אינך רצית... חבל שלא אמרתי לך את אשר על ליבי, שכבר לא הרגשתי מיוחדת המון זמן כמו שאתה גרמת לי להרגיש... דמעות רבות עוד יזרמו בנהר שהקדשתי לך... נהר שאני יצרתי ולא נראה לי שייתיבש לעולם... ממני... זו שעדיין מבקשת סליחה...

ה מוזה

New member
לגעת בלב זה לא עניין של זמן ../images/Emo182.gif

יש נגיעות שפשוט מתרחשות בשניות בשעות או בימים ספורים .. נגיעה בלב ..ואנחנו מרחפים בעננים .. כואב ..כך ליפול מהעננים .. לא הבנתי כיצד חברתך הרסה ואת אשמה ומבקשת סליחה .. בכל אופן ..עשית את שלך ביקשת סליחה אמיתית מן הלב ..כן, זה כואב לחוש שפגענו באחר ואין לנו את היכולת לתקן .. יותר מלבקש סליחה כנה לא נוכל אני מקווה שעם הזמן הוא יקבל את הסליחה ותחושי הקלה .. ברוכה הבאה

siven16

New member
תודה על חימום הלב...../images/Emo185.gif

לך... אני עדיין מחכה... לא קיבלת את סליחותיי? לא הבנת את הדמעה? לא הבנת? רציתי להגיד תודה על חימום הלב שנתת לי... והחיים בטח יכתבו עוד מכתבים שלא נשלח לעולם... שהחיים יאירו לכם פנים
וקבלו את החורף(העונה הכי יפה לדעתי) ביידיים פתותחות!

siven16

New member
משפט שרציתי להגיד לכולם....

"אל תקחו את החיים ברצינות... בכל מקרה לא תצאו מהם בחיים" מה אתם חושבים על המשפט הזה?

מה שאני חושבת על המשפט-

משפט חביב וחמוד... אבל אותו באמת לא לקחת ברצינות
הרי חיים רק פעם אחת! חח

siven16

New member
יש לי די הרבה משפטי חוכמה....

האם תרשו לי לכתוב כאן כמה? לבנתיים עוד משפט(במיוחד לאוהבי טיולים...) "החיים הם כמו טיול אתה תמיד אומר שעוד מעט יהיה כיף" אז האם תרשו לי? אני אקבל תגובות בשמחה ואני אפרסם כל משפט לנפרד שתוכלו להגיב עליו...

ה מוזה

New member
../images/Emo42.gifהחוכמה האמיתית

היא לחיות את המשפטים והפתגמים האלו .. על הנייר הכל קל
והמשפט שלי : "עוף חופשי ורחף באושר מעל שלולית הבינוניות"

למעלה