לזוגות רציניים בלבד!

לזוגות רציניים בלבד!

שלום רב, אני מעיין בת שלושים מאזור המרכז. תקופה ארוכה חשבתי על להביא ילד לעולם ללא הקמת משפחה ומחוייבות. הייתי מעוניינת ליצור קשר עם זוגות רציניים שיודעים שיש ביכולתם את האפשרות להחזיק ילד. אנא השאירו לי הודעות ונדבר בקרוב. בתודה, מעיין.

טרודי

New member
לא הבנתי

מה את מחפשת? א) זוג הומואים ל"הורות משותפת", כלומר שאת תהיי האמא והם יהיו האבות, ותגדלו את הילד ביחד (חלק מהזמן אצלך וחלק אצלם)? אם כך, למה דווקא זוג, למה אחד לא מספיק לך? ב) זוג הומואים לתת להם ילד ב"פונדקאות", כלומר שאת תלדי והם יחזיקו (המילה שלך) את הילד? מה הפירוש של "להביא ילד לעולם ללא הקמת משפחה ומחוייבות"? אין דבר כזה להביא ילד לעולם ללא הקמת משפחה, אלא אם כן את מוסרת את הילד לאימוץ (אופציית הפונדקאות, לעיל). אמא וילד זה כבר משפחה. אמא וילד ואב (או אבות) בבית אחר זו גם משפחה. קצת מורכבת, אבל משפחה. הורות משותפת זו מחוייבות גדולה מאוד. הרבה יותר מנישואין. לעשות ילד עם מישהו זה לקשור את החיים שלך לשלו, לפחות ל-18 שנים. אי אפשר להתגרש באמצע. ואם את לא רוצה להתחייב למישהו (מלבד הילד), אז למה לא בנק הזרע?

אבא גאה

New member
היא מדברת על פונדקאות

ללא כל ספק והיא נורא רוצה ללדת אבל לא רוצה להחזיק בילד.... ואם כבר להיכנס להריון וללדת - אז כדאי להרוויח כסף בפונדקאות.....פונדקאות ...המילה מעוררת בי צמרמורת.

טרודי

New member
ועוד שאלה לא קשורה

למה את כותבת "אני מעיין בת שלושים", ובכרטיס האישי שלך כתבת גיל 35?

לטרודי

אני אכן בת 35 בניק החלטתי לכתוב 30 פלוס כי מצאתי את זה יותר נוח. ואני מאוד מצטערת אם לא הסברתי את עצמי מספיק טוב בהתחלה, הכוונה שלי היא להביא ילד לעולם בעוד אני והזוג\יחיד נוכל לגדל אותו ביחד. לא מעורב כאן סכום כספי כלל. יכול להיות שבגלל שאני פתחתי את הנושא לרבים בפעם הראשונה לא ידעתי כיצד להציג את הנושא, אז אני מתנצלת. ועדיין אשמח מאוד לקבל דעות גם מאנשים שלא מעוניינים בילד ויכולים להסביר לי כיצד עובד כל התהליך כי אני עדיין לא מתמצאת. בתודה מראש מעיין.

שלום מעיין, וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אי-הבנות קורות.. וטוב שחזרת להסביר קצת. אז.. בואי תסבירי לנו בדיוק-בדיוק מה את מחפשת: את רוצה הורות משותפת? עם הומו? זוג הומואים? לסבית? זוג לסביות? מה בדיוק את רוצה? (כי יש הכל... רק צריך להגדיר מה בדיוק את מחפשת). את רוצה ילד שיהיו לו שני בתים? ילד שיגדל אצל ההורה השני, ואת תהיי שותפה פחות פעילה בגידולו? ילד שיגדל... איך בעצם? ספרי לנו קצת

למעלה