לזו שמנפנפת שלום מהצד....

רחלי27

New member
לזו שמנפנפת שלום מהצד....

-ככה אני עכשיו........ וכשאת הולכת לרופא הילדים שלך תימסרי לו ד"ש ממני..... את באמת נ ה ד ר ת !!!! ויום אחד אולי עוד יצא לנו להכיר. רחלי- שעדיין מחייכת מצד לצד..

אורי_ח

New member
רחלי, למרות שפנית אל זו מן הצד

אני "פורץ" רק כדי להגיד שאני שמח על החיוך שעולה אצלך ביום שאחרי... שיהיו לכם עכשיו ימים קצת יותר טובים, יותר קלים, לך ולשמוליק, האיש שאתך. ואגב, אם כבר הזכרת את השיבה אל "ארץ הדם" יש לי עבורך שאלה: האם את יודעת מדוע נקרא הדרום-דרום של ארגנטינה, זה שקרחוני עד עוטים את מרחביו, דווקא "ארץ האש" - "טייארה דל פוואגו"? רמז:
ולילה טוב מחר אשוב לבדוק מי עמד בבוחן
אורי

רחלי27

New member
אורי- ../images/Emo117.gif ../images/Emo117.gif ../images/Emo117.gif ../images/Emo117.gif

תודה על הברכות, הד"ש לאיש הקטן שלי ישלח(ויש לי גם אישה קטנה ממנו בשנה..), ויש לי גם תשובה לבוחן שלך.. אז כשהגיעו הלבנים מאירופה (במאה ה16 אם אני לא טועה) בראשות magayanes הם ראו ממרחק המון כאלו (ששלחתי לך למעלה ולא עלו לי עכשיו....). שהדליקו הילידים כאן בשביל לישבור את הקור ולחיות.... ולכן הם קראו לאדמת הקרח הזו ארץ האש. ככה סיפרה לי מרים פעם... וזה מה שאני יודעת על המקום הזה חוץ מהפיצוצים שכולם הולכים לשמוע.... מחכה לציון רחלי.

אורי_ח

New member
../images/Emo106.gif מואי מואי ביין!!!

שבת שלום לך סיניוריטה רחליטה ולכל האנשים הקטנים והיקרים שאתך
אורי

אז זהו. שקודם כל

טוב לראות שאת צוחקת וכן. אין כמו החוכמה המצטברת של הרופא של הילדים שלי. הרבה כוח אשה יקרה ושתוכלי להמשיך ולשמור על החיוך והאופטימיות ועל האהבה והחום שיש בך. מכל ה-
אחת שלך

למעלה