לזיוה של ציפי

tatia

New member
לזיוה של ציפי

אני הצלחתי לפצח את החידה:)) גם סיבכו וגם יש טעות בהסבר. עד מאת אני אארגן איזו שהו תרשים-הסבר

tatia

New member
אז ככה..

סרגתי דוגמית קטנה( לכמה שהספיק לי חוט:))

tatia

New member
והתרשים

לא לצחוק :)) נראה לי שזו פעם ראשונה שעשיתי תרגום משפה שאני לא יודעת לתרשים, ציור קצת מכוער, אבל ברור, עגולים-נקודות - ע' שרשרת מקל עם פס- עמוד שני עמודים עם גג אחד את יודעת לסרוג? עם כן, אז תנסי!:)

את אלופה!!!!!

תודה!!!! עכשיו הכל ככ ברור!!! אולי נסדר לך עבודה בברוקו? ...ועוד שאלה קטנה - הם כותבים שהשורות בהמשך, לפי הסדר. האם במרווח מעל עמוד-עין-עמוד, בשורה שמעל, לסרוג רק עמוד ( כמו בשורה מתחת) ומעל העמוד לסרוג עמוד-עין-עמוד, או להמשיך לסרוג בדיוק אותו הדבר? הנה מיד הולכת לפרום להתחיל מחדש, פעם חמישית ודי!

tatia

New member
לסרוג

כמו שכתבת : מעל עמוד-עין-עמוד, בשורה שמעל, לסרוג רק עמוד ( כמו בשורה מתחת) ומעל העמוד לסרוג עמוד-עין-עמוד. ככה צריך. בהצלחה!:)

אין כמוך!!!

באותה הזדמנות, את יכולה להסביר לי למה הם אומרים 160 עיניים, ואני נשארת עם כ- 30 עיניים אקסטרה??? תודה תודה תודה

tatia

New member
תבדקי בסוף השורה

אחר סימן* הם כותבים עוד המשך של סריגה, מה שצריך לסרוג בסוף השורה, ב תרשים שלי אני עשיתי את הסיומת הזות . יוצא ביחד עם 3 ע' שרשרת לעליה בשורה ראשונה - 157 ע'. את צריכה לסרוג דוגמא על 26 ע' של שרשרת 5 פעמים ובסוף 24 ע הסיומת.

טטיה - תודה!

זה מתחיל לקבל צורה! מה הייתי עושה בלעדיך...

אני מבינה שזה התרשים

לעליונית גלים בשתי מסרגות? טאטיה את אלופה. וזיוה האם אפשר לחבר את כל פתיתי ההוראות כדי שגם אנחנו נוכל לסרוג דבר כל כך מדהים. תודה.

לא בשתי מסרגות

זה קרושה. והתרשים של טטיה ככ מדוייק שבא לי לבכות מהתרגשות... מצרפת קישור. מהיום קוראת לזה "עליונית טטיה"

tatia

New member
אם יש כאן אפשרות לשמור את

כל הסברים ותרשימים - זה מצויין, זה יהיה נוח לכולם

למעלה