לזיכרם...

qtboy

New member
לזיכרם...

תרומתי הצנועה ליום העצוב הזה... כ- 13 שנים שירתתי בטייסת מסוקים כבדים בח"א - 3 בסדיר ו 10 כמילואימניק. הטייסת איבדה מטוסים ואנשים בשנים אלה, שניים שהיכרתי אישית ואחד שכולם הכירו ואהבו אני רוצה להזכיר. דוד וייצמן היה כבר מכונאי ותיק בטייסת כאשר הגעתי אליה. חלק נכבד משנותי כמילואימניק היה הוא זה שמשבץ את המילואימניקים הן למחזורים ואח"כ לפעילויות. למרות קרבתו לפרישה המשיך לטוס כמכונאי מוטס פעיל, ובטיסת אימון לפני מספר שנים נספה יחד עם שאר הצוות בהתרסקות המסוק. הניח אשה וארבע בנות. ישראל חושני היה חבר ילדות שלי מקלוב התעופה בבת-ים. יחד בנינו טיסנים, השתתפנו בתחרויות וחלקנו את אהבתנו לתעופה. לפני הגיוס נפרדו דרכינו, ולאחר מספר שנים פגשתיו בטייסת. הוא כטייס שהגיע לטייסת לאחר שירות בטייסת אחרת ואני כבר כמילואימניק. מאז יצא לנו להיפגש מידי פעם במילואים. ב- 92 יצאתי לחו"ל ומאז לא ראיתיו. נספה בהתנגשות המסוקים מעל שאר-ישוב ב- 97. שמואל אלדר היה סמ"ט בטייסת, ולאחר מכן עבר לבסיס אחר, התקדם והפך למפקד הבסיס. אין אחד ששירת איתו או תחת פיקודו שלא אהב אותו. באמת באמת טיפוס מיוחד. נספה בהתרסקות מסוקו לתוך הים יחד עם נווט צעיר מהטייסת. יהי זכרם ברוך.

למעלה