אני שמעתי שיאיר גם מכר סמים בעזהנעמה לזימי:
יאיר נתניהו הוגלה לחו"ל כי הכה את אביו |
חברת הכנסת ביקשה להבין מי מימן את שהות שרה נתניהו בארה"ב,
והעלתה שאלות בנוגע לאבטחת בנו של ראש הממשלה: "נאלץ להיות בחו"ל כי פגע בסמל שלטון. הוא לא יכול לחזור"
x.com
x.com
בשביל מה אתה צריך מקור אם מראש אתה מלגלג על המידע שפורסם?אני שמעתי שיאיר גם מכר סמים בעזה
ועכשיו ברצינות
מה באמת המקור לסיפור הזה ?
אם היה מקור מוסמך הייתם דואגים לפרסמובשביל מה אתה צריך מקור אם מראש אתה מלגלג על המידע שפורסם?
אם היה מקור מוסמך הייתם דואגים לפרסמו
תאמין לי
אין לכם שום הוכחה לדברי ההבל הללו
ולכן אתם מקשקשים בקומקום
ומי שאין לו מקור
יותר טוב שישתוק.
נהייתם גרועים כמו חברי מרכז הליכוד
עם השמועות על האמא הערבייה של שמעון פרס ז"ל.
שמעתי את זה לראשונה בפורום, עכשיו מסתבר שגם חברת כנסת טוענת את זה.אני שמעתי שיאיר גם מכר סמים בעזה
ועכשיו ברצינות
אתה רומז שחברת כנסת זו תעודת יושר ואמינות ?שמעתי את זה לראשונה בפורום, עכשיו מסתבר שגם חברת כנסת טוענת את זה.
זה לא חדשאני שמעתי שיאיר גם מכר סמים בעזה
ועכשיו ברצינות
אהההה ניר חפץ רמזזה לא חדש
פורסם כבר מזמן ע"י בן כספית
גם ניר חפץ רמז על כך
זה ידוע כבר מהשבוע הראשון, רק שדאגו להשתיק את העניין.אני שמעתי שיאיר גם מכר סמים בעזה
ועכשיו ברצינות
נו, אשרי חה"כ לזימינעמה לזימי:
יאיר נתניהו הוגלה לחו"ל כי הכה את אביו |
חברת הכנסת ביקשה להבין מי מימן את שהות שרה נתניהו בארה"ב,
והעלתה שאלות בנוגע לאבטחת בנו של ראש הממשלה: "נאלץ להיות בחו"ל כי פגע בסמל שלטון. הוא לא יכול לחזור"
x.com
x.com
שוב אתה טועה .לצערינו אין חובה לשרה אשת רוה"מ לתת דין וחשבון לאף אדם.למעט חוקרים רישמיים.
ועל מה ולמה אנחנו מממנים לה שומרי ראש? ולחזירון שלה?לצערינו אין חובה לשרה אשת רוה"מ לתת דין וחשבון לאף אדם.למעט חוקרים רישמיים.
כי ככה הרגילו את הסמרטוטים שמקיפים את הנתניהוז - למלא את חובתם למשפחת המלוכה ולא לממלכה.ועל מה ולמה אנחנו מממנים לה שומרי ראש? ולחזירון שלה?
כי אם יחטפו בעלה ישחרר את כל האסירים בכלא וימסור 80% מהמדינה לאויב.ועל מה ולמה אנחנו מממנים לה שומרי ראש? ולחזירון שלה?
זה בדיוק העניין הוא דורס את הפוליטיקאים היריבים כי אם יחזור להיות האזרח בנימין נתניהו הוא יהיה בעל מוכה ואב מוכה, רק התפקיד הרם עומד בינו לבין הפיכתו לשק אגרוף במובן המילולי ולא המטאפורי של אישתו ובנו הבכור.ביבי.שמאל.חלש.נכנע לאשתו.
ביבי.שמאל.חלש.מקבל מכות מהילד שלו.כמה אפסון אתה יכול להיות ?
הפרדוקס המדהים הזה-האיש הכי שולט בפוליטיקה הישראלית 30 שנה,
הוא כלומניק אפסון ביום יום...איך...איך...איך זה קורה ???##
או שאתה גבר בבית וגבר בשילטון,
או שאתה סמרטוט ביתי.מדוע אתה זיג זג ??
משום מה זה מזכיר לי את אדיפוס...Well, sort of...האבא כועס על הילד ושולח אותו לעונש במקום מרוחק.
זה קורה במשפחות הכי טובות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.