לזכרו של סבי ז"ל

Efrat K

New member
לזכרו של סבי ז"ל

היום בבוקר סבא שלי נפטר,נודע לי על כך כשחזרתי הבייתה. שבוע הבא ביום ראשון אני טסה לפולין. בצוואה שלו סבא כתב שאני חייבת לנסוע לפולין בשבילו,אבל כשקיבלתי את הרשימת שמות מאמא שלי שבוע שעבר לעולם לא תארתי לעצמי שגם את השם שלו אני אצטרך להוסיף(ניצול מחנה אושוויץ). כתבתי קטע קצר לזכרו(אני לא חושבת שזה שיר כי אני לא משוררת ואני לא יודעת איך כותבים שירים). כיצד אומר והוא היה, כאשר במחשבות הוא עוד יהיה, ואיך אפשר, שזכרון נותר, להשאר בלי שום דבר, האל רחמן, כי לו- את החיים נתן, ומן התופת הוא שרד, יחיד ומיוחד, ואז האל לקח, את זאת לנצח לא אשכח, אך לעולם אדע, ואשבע, שהוא הווה בתפארה.

Galuush

New member
../images/Emo201.gif

בהצלחה במסע
אני מכירה את ההרגשה של אובדן סב
והקטע שכתב ממש ממש יפה!!!

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo24.gif אני מצטער לשמוע

כתבת יפה ורואים כמה אהבת את סבא שלך ז"ל

משתתפת בצערך..

אני חושבת שעכשיו היציאה שלך לפולין היא חובה ומשמעותית יותר.... הקטע שכתבת הוא מדהיםם... ואני ישמח אם אני ואת ניהיה באותה משלחת אבל לא נראה לי כי אני 231 (נראה לי) ואם את צריכה לדבר עם מישו תגידי ואני אוסיף אותך לסנג'ר....

Efrat K

New member
אני משלחת 228

יש מצב שנפגש בבית כנסת בתפילת שבת. המסנג'ר שלי מופיע בחתימה,תוסיפי אותי אם את רוצה שנפגש או משהו.

משתתפת בצערך אפרת,../images/Emo201.gif

כתבת קטע מקסים ומרגש. מקווה שיהיה לך מסע מוצלח ושתפיקי ממנו את המירב. מקווה שתחזרי עם כוחות מחודשים ואף תגלי על עצמך גם דברים חדשים. אם את צריכה לדבר עם מישהו,לא משנה על מה ומתי,אני פה

משתתפת בצערך

ריגשת אותי מאד, אולי תסכימי להעלות את הודעתך גם בפורום: "שואה - הנצחה ותיעוד". שלא תדעי עוד צער.

אני ממש משתתפת בצערך../images/Emo24.gif

אבל אני יכולה להגיד לך שיצאתי מהמסע עם הרגשה של חיים, בעיקר אחרי היום האחרון שהיה באושיווץ (שלך בטח יהיה יותר משמעותי) שבו הבאנתי שאין רק סיפורים על יהודים "אחרים", זה הסיפור שלי ושל המשפחה שלי ויצאתי בהרגשה שאני צריכה להמשיך אתת הסיפור של המשפחה שלי ועצם העובדה שבסוף יצאתי מאושיוויץ, אז כאילו הוצאתי את "הדם" (הגנים) של אלו מהמשפחה שלי שמתו בשואה. אני בטוחה שהמסע יסגור לך מעגל ואני בטוחה שאת לא תצטערי על זה בחיים ושסבא שלך יהיה גאה בך וישמור עלייך במסע מלמעלה.

משתתפת בצערך..

גמני לפני המסע שלי איבדתי את סבא אומנם לא בהפרש של שבוע מהמסע, אבל מספיק זמן כדי לרצות לא לצאת בגללו, בגלל שהוא תמיד רצה אבל בסוף יצאתי בגלל שהוא תמיד רצה החזקתי את עצמי.. ולא נתתי לעצמי לוותר על המסע הכי חשוב בחיים שלי.. הייתי בפולין בזמן שהיה לו 5 חודשים... היינו באותו יום באושוויץ... \קצת על הסיפור שלי.. מקווה שתנצלי כל רגע מהמסע גם בשבילו וגם בשביל עצמך.. מחבקת ומשתתפת בצערך דנה

למעלה