לזכרו

bilitis

New member
לזכרו../images/Emo16.gif

פגשתי בו בהוספיס,מקום אליו מגיעים בכדי למות בשלווה ובכבוד. תוכל לעזור לי? פנה אלי בקול רפה אך יציב,סייעתי בידו לשטוף את גופו הסגוף,ותמכתי בו כאשר עמד מרעיד מחולשה מול המראה,התגלח בקפדנות ובזק על פניו החיוורות אפטר-שייב ריחני. כל זמן שחיים צריך לשמור על החזות,אמר בשמץ של חיוך כאוב. נעצתי מבט בפניו,מעין הילה של השלמה ורוגע קרנה בהן. הרופאים מדברים על מקסימום שבועיים,אני מקווה שזה יבוא קודם,השיב רהוט ונינוח. אתה רואה? אני משתדל לקרוא,הצביע על הספר"הקרב על סטלינגרד",תמיד התעניינתי בהיסטוריה צבאית,יש לי גם תשבצים,משך חוברת צבעונית מהשידה הסמוכה,אולי אתה יודע מהי בירת אלבניה? לא ידעתי את נפשי...... הנה לכם אדם שמותו הקרב וודאי,והוא מקפיד על חזותו,קורא,פותר תשבץ........,זה מה שחשוב עכשיו,בירת אלבניה?!!!!! במקום זה הוא צריך ל.....הוא צריך....... לפחות שיפחד, שיבכה, שיתפלל,שיראה מבוהל ,שמעייניו יבליח ניצוץ אפל של טירוף ילוד אימת המוות....... אך לא!חשתי עד כמה קטונתי לידו. שוחחנו ארוכות,הוא סח לי את תולדותיו ואני מיללתי את קורותי,גרוני היה חנוק בגוש דמע מייסר,ובעייניו היה אור שלא ראיתי כמוהו. אני עייף,לחש, תוכל לעזור לי לשכב?ומיד שקע בתנומה עמוקה. נותרתי עומד סמוך למיטה,מוחי ממאן להבין,ככל שרציתי לבכות לא עלה בידי,גוש הדמע נותר במקומו.הוא היה צריך ל.....לפחד,לבכות,לחרוד....... רכנתי לעברו ונישקתי את מצחו הצונן,ידעתי שלא אראנו שוב. לאחר מספר ימים קראתי בעיתון מודעת אבל על שמו. מדליק נר לעילוי נשמתך. יהי זכרך ברוך.

../images/Emo7.gif עצוב אך גם מחזק כל כך

גם ההתמודדות שלו וגם הנוכחות שלך שם עבורו, עם הגוש המחניק בגרון... נדמה לי שהוא עבר כבר את הפחד, הבכי, החרדה. הוא כבר היה אחרי זה. בירת אלבניה? - טירנה...

פייה 31

New member
../images/Emo24.gifנראה לך שעוד מישהו

היה מסוגל לעשות את מה שעשית ואני חושבת שמעטים היו מסכימים ומוכנים הלוואי והיו לי את הכוחות שיש לך להתמודד מול אותו הפחד שהמחלה האיומה הזו השאירה בי ואתה עומד מול אותו הפחד ולא נותן לו לחדור אליך אין מילים שאוכל לתאר את מה שאתה עושה. פייה

subtitles

New member
לזכרו.... ../images/Emo16.gif ../images/Emo142.gif

ביליטיס יקר.. שוב אני חוזרת ואומרת שאהבתך ותמיכתך ראויה להערכה. אותו איש שאתה מתואר.. כל כך הרבה חוזק יש בו. לי, שאני כל כך חלשה, זה נראה אף כמעט בלתי אנושי. אני לא מבינה אם הוא עבר את השלב שבו בוכים ושואלים "למה דווקא אני?!" או שהכחשה זוהי דרך ההתמודדות שלו. בכל מקרה, נראה שמדובר כאן באדם יקר. אז אכן...
לכבודו. ואתה ביליטיס - עזרת לאדם לפני מותו והיית חזק בקרבתו, למרות שברור שהיה לך קשה. תרמת לו והנעמת לו את התקופה האחרונה. כל הכבוד לך.. שיהיה לך רק טוב!

לזכרו ../images/Emo16.gif בילי אתה אדם כל כך מיוחד

אני כל פעם ניפעמת מכושר הכיטוי והכתיבה שלך מחדש. ישר כוח וחג שמח לך ולכל בני משפחתך.

אני מצטערת שלא הגבתי קודם במילים

אולי זה בגלל שלפעמים קשה למצוא את המילים המתאימות למשהו שנשמע כל כך עצוב.. קראתי את זה עכשיו שוב.. ו.. אני עדיין לא בטוחה אם מצאתי את המילים המתאימות אבל.. אני מניחה שככה זה בחיים.. כמה שזה נשמע טראגי.. וזה יפה מצדי איך שהוא מוצא לו את הדרך שלו להתמודד.. קורא ועושה את הדברים שהוא אוהב ומה שנותן לו להרגיד טוב עם עצמו פחות או יותר כמה שזה יכול להיות קשה.. ואני בטוחה שגם לך זה קשה בתור אדם שצופה מהצד ויודע שהוא לא יכול לעשות הרבה כמה שזה עצוב.. זה מעניי ןלראות איך כל צד מתמודד עם הקושי לא בטוחה איזה עוד מילים מתאימות.. מקווה שהתוספת עזרה במשו

דולידול

New member
בילי..../images/Emo24.gif

תבורך על מעשייך. כתיבתך יפה להפליא. מדהים לראות איך הוא מגיע למוות בשלווה כזאת, ברוגע, בהשלמה.

למעלה