לזכר עמירם זמורה, בן 55 מחולון שנהרג בפיגוע בת"א אתמול. הוא אביו של גיא שלומד בכתה שלי, י"ב1 בתיכון ק"ש. לזכר מזל עורקובי, חיילת בת 22, בוגרת תיכון ק"ש.
עם כובש?? טוווווווווווב...... אני לא ימני ואני לא שמאלני ואני גם לא מרכזני... אני בכלל אנטי פוליטיקה. אבל מה אתה חושב שצריך לעשות? לצאת מהשטחים ולתת לערבים לעשות מה שהם רוצים? אז נהיה בטוחים?? אני לא יודע למה אני מרגיש יותר בטוח כשאני רואה שברחובות שלהם יש טנקים וחיילים כל הזמן. אבל ככה אני מרגיש. יותר בטוח. אם אתה חושב שבכך שנוותר על השטחים הפיגועים יפסיקו אז אתה סופר תמים. כובש שמובש!
באמת.. עם כובש או עם שסבל 2000 שנה זה לא משנה זה לא ויכוח פוליטי.. רק להגיד לך משהו.. רוצים.. אתה לא יודע כמה רוצים.. "להגיע אל הנחלה ואל המנוחה" שיהיה לכולנו רק טוב
זה לכל האנשים שמתחילים לדבר על דברים כאלה בשירשורים מהסוג הזה... די! די להיות מפגרים! אתם לא קולטים שאנשים מתים?! אולי אתה צודק אולי לא אני אפילו לא אומר את דעתי האישית כי זה ממש ממש ממש לא במקום, אם אתה ממש רוצה דבר על זה תיצור שירשור חדש! אף אחד לא ייתנגד! אבל המטרה של השירשור הזה היא לא ויכוח מפגר...
הוא התנצל מראש.. למה כל ההתנפלות הזאת? ואם כ"כ חשוב לך שהשרשור הזה יהיה רציני יותר אז "די להיות מפגרים!!!!! אתם לא קולטים שאנשים ומתים?!?!..." גם לא ממש במקום..