לזכרם

cobainos

New member
לזכרם../images/Emo16.gif

אני לא יודע איך לתאר תרגשות שלי...הרבה יותר עצוב לי מיום השואה. כל הקטעים והשירים האלה...אני פשוט אכול מבפנים. והטקס הזה בגן התותח שהפך למפגש חברתי שכולם מגיעים אליו בשביל לפגוש את החברים שלהם ופוגעים בכבוד וברגשות של המשפחות השכולות והכי גרוע שאני חלק מזה אוף!
עצוב לי,עצוב לי,עצוב לי.

Hii BiTcH

New member
אל תקשה עם עצמך יותר מידי...

אנחנו לא מכונות,אי אפשר להיות עצובים כי יום הזיכרון ויום אחרי זה להיות שמחים כי יום העצמאות זה לא הולך ככה.. וזה גם לא חשוב מה אתה עושה או לא עושה בטקס הזה כי אתה מבין ת'משמעות ולא מזלזל בזה כמו הרבה אנשים אחרים.. זה מה שאני חושבת לפחות...

cobainos

New member
לא מקשה עם עצמי...

זה רק פרט שולי אבל באמת שעצוב לי...לא בגלל שעשיתי את עצמי עצוב בגלל יום הזיכרון אלא האוירה באמת נכנסה אליי.

חןשסק

New member
../images/Emo16.gif.

"יזכור עם ישראל את בניו ובנותיו אשר חרפו נפשם במאבק, על המדינה בדרך..."
אין לנו ארץ אחרת. ונעם, אל תרגיש רע עם זה שאנשים באים להיפגש... זה מותר וזה לגטימי שאנשים ידברו שם. אי אפשר להיות כל הזמן עצובים ומבואסים. "ובמותם ציוו לנו את החיים". עצם זה שהלכת לשם מראה שאיכפת לך.

amickyaa

New member
נזכור ../images/Emo16.gif -אני מבין....

אצלנו, כשגרתי בקריית אונו הטקס היה תמיד בגן העצמאות ליד המועצה.....היה אותו סיפור,כל החבר'ה היו באים לבילוי חברתי,לא עניין את אף אחד מהטקס.....רק צחוקים.......לצערי אני רואה שהדברים חוזרים על עצמם גם בראשל"צ........ עצוב

E M S

New member
משהו קטן שכתבתי לזיכרם

אוחחח... נשימה עמוקה, אני רוצה לכתוב כאן משהו, משהו מכל הלב.. רוצה ורוצה והמילים לא ממש יוצאות, כותב משהו ומוחק.. כותב שוב, ושוב מוחק.. יום הזכרון, מה כבר יש לכתוב?! הרי אין מילים לתאר את הצער, את הכאב העצום שמתחולל בי בפנים.. אין מילים שאפילו יכולות לנסות לעודד את אלה שאיבדו את הדבר החשוב להם מכל.. אין אפילו דרך לנחמה.. משפחות על גבי משפחות שאיבדו ילדים.. ואיך?? איך למען השם, אפשר לקחת את הילדים האלה מאיתנו??? והם מחייכים לנו מעל דפי העיתון.. וכותבים עליהם בלשון עבר... והדמעות פשוט חונקות אותי.. אני רוצה להיות שם איתם.. רוצה להתחלף... רוצה ואומר די כבר!!! ובזכותם אנו כאן! בזכותם, אני יכול לכתוב פה... בזכותם, יש לנו מדינה.. חופשית ועצמאית, טוב אז אולי החופש שלנו קצת איבד את עצמו, בימים אלה... אבל יש לנו מדינה יש לנו עתיד... והם ממשיכים ברגעים אלה ממש להציל אותנו, להציל את עצמם... ואני גאה בהם כל כך! הייתי גאה להיות אחד מהם!! ואני רוצה לראות את כולם, חוזרים הביתה בשלום..!!!! ושוב, מילים של אופטימיות.. ושוב, חזרה למציאות.. ושוב, הרגשת מועקה גדולה.. כל ההורגים, החיילים, החיילות, הילדים, האמהות, האבות, הסבים והסבתות.. אין מילים לומר, כמה חבל, כמה עצוב.. כמה קשה לנו פה... אז אני רק אסיים בכמה מילים, ואומר שהשם יקום דמם, שזכרם יהיה ברוך.. ושנזכה לחיות בשלווה, אמן ואמן! נ.ב. היום, היום בטקס בכיתי, עשינו את הטקס בהיכל התרבות. לפני שלושה חודשים נהרג אחד מבוגרי בית הספר מאלו שסיימו רק שנה שעברה הוא הבוגר הראשון מבית ספרי מקיף ח' שנהרג! ההורים שלו הוזמנו ואחיות שלו גם ואחות קראה מכתב כל כך מרגש פשוט בכיתי ולא רק אני כמעט כל העולם לראות את האחות הקטנה שלומדת בשכבת י' אתלנו בבית ספר בשורה הראשונה בוכה במהלך כל הטקס שבר אותנו! אני רוצה להודות להנהלת בית הספר הושקעו המון המון משאבים בטקס הנ"ל והמון כספים וכל זה לזכרו של אור צור ז"ל בוגר בית הספר. יישר כח! יהי זיכרם ברוך של כל חללי צה"ל

באמת עצוב, ולא יודעים מה לכתוב

ואין מילים שיוכלו לתאר את העצב העמוק. אתמול בערב בזמן הצפירה עמדתי והסתכלתי על אלון שלי, יושב ומשחק , ילד תמים שלא יודע עדיין לאיזה עולם הוא בא, ואני רק חשבתי שאני לא רוצה שיגדל לעולם לא טוב, ואני רוצה שהוא יגדל בעולם של שלום ובלי מלחמות ובלי צבא. ולאחר הצפירה ניגשתי אילו ונתתי לו חיבוק חזק חזק , זה הדבר היחיד שרציתי לעשות באותו רגע . יהי זיכרם ברוך של כל חללי צה"ל ונפגעי הטרור

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אח שלו לומד בשכבת י', לא אחותו. אחותו (מי שידברה) כבר אחרי צבא. אתה הקראת את זה בטקס? לא זכור לי שהיה קטע כזה... אני חושבת, שהטקס השנה בבית ספר שלנו היה טקס ממש מרשים ומוצלח. אחד הטובים שהייתי בהם, אם לא הטוב ביותר. היו בו באמת קטעים קשים. והטקס אתמול בתותח, לא יודעת, הייתי שם, וכמעט לא הרגשתי כלום. הוא בכלל לא היה חזק. אחד הדברים שמעצבנים אותי זה שדוחפים כל הזמן את השיר הזה של שרית חדד. לדעתי השיר לא מתאים.

קיר קמט

New member
לי עדיין יותר קשה ביום השואה.

וזה עצבן אותי אתמול... אמרתי לכל מי שרק רצה לשמוע. אני יודע שזה אולי יהיה מוזר, אבל אולי צריכים לקחת 10 שקל מכל מי שנכנס. זה אולי נראה כמו זילות של היום, אבל לאור הצורה שבה הם חלקו כבוד- שילכו להזדיין.

למעלה