לזכרם...

לזכרם...../images/Emo7.gif

לזיכרם של חגי פינץ וגיא סביון תלמידי יב' מתיכון הראל מבשרת ציון שנהרגו אמש בתאונת דרכים והשאירו מאחוריהם מסר שכל אחד מאיתנו צריך לקחת הזהרו בדרכים סעו לאט ותשמרו על עצמכם ועל חברים שלכם כי כשאתם על האוטו - אתם לוקחים בידיים את החיים שלכם ואת של חבריכם סעו בזהירות ואחריות! שנפסיק לאבד עוד אנשים יקרים לנו בדרכים

sOurce of life

New member
אני ו"בובה יפה המקורית" לומדות

בתיכון הראל. היו המון תלמידים בלובי. הרבה בכו. זה היה נורא. אח"כ הבנתי. שני תלמידים מי"ב נהרגו חגי פינץ וגאי סביון. אסף, נוסע נוסף שהיה באוטו היה פצוע אנושות. לפי העדכונים האחרונים... הוא נפטר. אנשים, באמת, תזהרו. אתה לא יודע כמה זה טרגי עד שזה קרוב אליך. אני לא מכירה אף אחד מההרוגים באופן אישי, זכרם לברכה, אבל כואב לי בשבילם בשביל משפחותיהם ובשביל כל מי שהכיר אותם. בארץ כמו שלנו, מלאת טרור, לא צריך להוסיף לסיכון החיים. בבקשה, תזהרו בכבישים למי שיש רישיון, ותחגרו חגורות בטיחות. לצערנו, שלושת התלמידים האלו לא זכו לטעום מהחיים. לא זכו להקים משפחה. לא זכו לעשות את כל הדברים הנפלאים שרבים מסכנים כל יום! במודע, או לא במודע! אני לקחתי מהמקרה הנוראי הזה לקח לחיים... ואתם?

אושר מ

New member
אומרים את זה כל פעם מחדש...

חבל שלא למדתם את זה לפני שנתיים בשחור אחר מהתיכון שלכם נהרג בתאונה...
סעו בזהירות!

אושר מ

New member
מה לא קשור?

לפני שנתיים נהרג בחור אחר מאותו תיכון, וגם אז כולם כמובן אמרו למדנו , זה לא שווה את זה וכו', אבל מסתבר שלא... והנה עוד שניים, בדיוק מאותו מקום... לא חבל?

קודם כל...תמיד יהיה את אותו אחד

שיעשה טעות והשאר יגידו למדנו...מה שהיה אתמול עוד לא ברור לכולם והפרטים לא סגורים אז אין את מי להאשים...! ומה שקרה לפני שנתיים לא ממש קשור כי הוא היה על אופנוע, לבד ובכביש מטורף...!! וברור שחבל..לכולם חבל!!

אושר מ

New member
אני לא האשמתי אף אחד

אני פשוט אומרת שהגיע הזמן שבמקום לדבר, תעשו.

יורן לא מת!!!

הוא לא מת.. תפסיקו להרוג אותו. כל פעם מתחילה שמועה חדשה. נכון לעכשיו הוא לא מת. הוא "רק" תלוי בין חיים ומוות, וכמו שאמרת-פצוע אנוש. לא מת.

חגי פינץ, וגיא סביון. פרחים!!!../images/Emo20.gif

שני פרחים! שניהם למדו איתי, בשיכבה שלי, ישבו מאחורי בשיעורי מתמטיקה. אין לי מילים..האנשים האלו כ"כ חיים במוח שלי..זה פשוט לא נתפס שרק אתמול,כמה שעות לפני-הייתה מסיבה, ואחריה יצאנו לשיירת מכוניות.. ורק כמה שעות אח"כ, הם פשוט מתו. עם סיום בית הספר, הם סיימו את החיים שלהם. אנשים,אני מבקשת מכם בכל לשון של בקשה:ת נ ה ג ו ב ז ה י ר ו ת
עזבו אותכם מרייסים,וממשחקים על הכביש- זה פשוט לא שווה את זה! לא שווה. אני מקווה שהנהג, שנפצע אנוש,ותלוי כרגע בין חיים למוות- ייצא מזה. תחזיקו לו אצבעות. שבת שלום.

SimplyMe1

New member
../images/Emo16.gif

לינוי,לפי מה שידוע לך,הם חגרו חגורות בטיחות?

ענת..אני לא יודעת בוודאות

ניתן רק לנחש, שהאיש שישב מאחורה,באמצע-לא היה חגור. (נהרג) לגבי השאר- אני לא יודעת.

SimplyMe1

New member
ראיתי את התשובה שלך מאוחר מדי

ובטח כבר לא יקפוץ למעלה.. בכולופן אם אני לא טועה אז קראתי השבוע שאחד מההרוגים לא היה חגור וכנראה ששתו אלכוהול..אבל כבר מאוחר מדי עכשו.. רק ללמוד את הלקח ולנסוע באמת בזהירות.

למעלה