לזכר הודיה

ט ל i ש

New member
לזכר הודיה../images/Emo16.gif

כן זהו גורלה של ילדה תמימה רק בת שנה ושמונה חודשים להירצח ועוד בידי מי בידי אביך.... רק נקווה שיעצרו אותו ושהוא בחיים לא יצא לחופשייי

WickeDevil

New member
../images/Emo16.gif לא בטוח שהיא נרצחה ../images/Emo60.gif

ע"י אבא שלה רוב הסיכויים שכן אבל תלמדו לפני שהם יוצאים אשמים: לא להאשים!

noa462

New member
../images/Emo16.gif

לזכר הודיה... אמממ אני הייתי בין אלה שחיפשו אותה בירושלים- וכן זה עצוב לשמוע שזה מה שקרה בסוף...

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo16.gif

עצוב! והיא הייתה בת שנה ועשרה חודשים.. ודרור, לפי מה ששמעתי זה כן היה האב והוא הודה, המקורות שלי לא מאוד טובים אבל עדיין.

WickeDevil

New member
המקורות שלך כנראה סתם ../images/Emo60.gif

אומרים כי לא אמרו בחדשות ולא היה כתוב בשום מקום... כשזה יוודע ויגידו את זה בפירוש תוכלי להחליט שהוא רוצח, בנתיים את יכולה להגיד מה שאת רוצה, אבל הוא גם יכול לתבוע אותך על הוצאת דיבה (ואם הוא ייצא חף מפשע הוא יכול לתבוע את המדינה ולהוציא מיליוני שקלים....) דרור

MolsBolsRules

New member
../images/Emo16.gif

גם אם לא עשה את זה הוא חרא של בנאדם! מספרים שהיא הייתה רוצה שיחבר אותה והוא לא היתייחס! איך אפשר לא להיתייחס לילדה בת שנה ועשרה חודשים!?!? זה חולני! היא הייתה כזאת מתוקה!

TCgirl

New member
../images/Emo16.gif

אני לא מבינה איך מישהו, ועוד יותר גרוע אם זה האבא, יכול לרצוח ילדה בת שנה ו-10 חודשים...

ט ל i ש

New member
דרור!../images/Emo16.gif../images/Emo105.gif

אתה רואה הוא אמר שהוא עשה את זה זאת אומרת ה=ו=א= =ר=ו=צ=ח= הוא חולה נפש איזה בן אדם נורמלי יכולה לרצוח מלאך קטן...???!?!??!

WickeDevil

New member
יש כאלה אנשים שנקראים... ../images/Emo60.gif

"חולי נפש"- האנשים האלה חולים בנפש... יש להם כמה חלקים דפוקים בשכל שגורמים להם להיות שונים מכל השאר, כלומר- להיות לא נורמאליים... בקיצור, היה ידוע שהוא עשה את זה אבל אסור להוציא שם רע לבנאדם לפני שמעשיו הוכחו ואחרי שהוא נשפט ואינו מוגדר כבר בגדר חשוד (אלא בגדר הרוצח)... שלא תבינו אותי לא נכון, גם אני כואב על הרצחה של התינוקת הודיה! [URL='http:///'] יהי זכרה ברוך[/URL]

מאיה Ms

New member
מסכימה..

עם דרור... אי אפשר להאשים משהו עד שזה לא בטוח במאה אחוז שהוא אשם (ואחרי משפט או משהו כזה..), גם אם כולם חושבים או אפילו בטוחים שהוא כן.... וזה לא שאני לא משערת/חושדת שזה הוא כי אני כן אבל זה לא באוח עדיין בגלל זה אי אפשר להאשים..

למעלה