לזכר הסטיקר שתפס את עיני

לזכר הסטיקר שתפס את עיני

בתור מישהי שנמצאת לא מעט בתל אביב ומכירה את אבן גבירול ורחוב ארלוזורוב כמו את כף היד שלה אני עוברת כל פעם מחדש במעברי החצייה וכל פעם מחדש תופסות עיני את הסטיקר נגד פיטום אווזים המודבק על הריצפה, עוצרת לכמה דקות, מתבוננת כל פעם מחדש, כבר מכירה אותו בעל פה אבל כל פעם שאני עוברת שם הסטיקר מתקלף ודוהה . חושבת לעצמי, עלי זה השפיע, אני סיימתי עם זה אבל מה קורה לאנשים אחרים, הם מחכים לרמזור שיתחלף לירוק ויוכלו להמשיך הלאה לדרכם , מה קורה איתם..? כל מחשבה נוספת על הנושא מביאה אותי יותר ויותר למסקנה שהם לא יזכרו את זה, כל מה שיש להם בראש זה הזמן הנותר עד הירוק ברמזור. אני רוצה הוכחה שהמחשבה הזאת היא מוטעת, אני רוצה לדעת שזה כן משפיע, לפחות על כמה, הכמה האלה שיוכלו להעביר את המסר. אני תוהה, האם יש עוד אנשים אחרים שעוברים שמה וזה תופס את צומת ליבם כל כך שהם חוזרים הביתה ותוההים בעניין עם קרוביהם יש ?... אם להגיד את האמת, יש טעם במה שכתבתי, אולי לא, אבל זה ישב לי על הלב והייתי חייבת להוציא אותו. סליחה שעל חשבון הפורום. יום טוב לכולם
ונילה

סטיקר על הרצפה? ../images/Emo12.gif

משום מה הרצפה לא נראית לי מקום כל כך אידיאלי להדבקת סטיקר ולא משנה אם הרצפה זה מדרכה, כביש, או כל דבר אחר. מה הפלא שכל פעם הוא מתקלף,דוהה וכו´. אמנם זה מאוד יצירתי (למען האמת פעם ראשונה שאני שומעת על הרעיון של הדבקת סטיקר על הרצפה) אבל לא בטוח שכל כך יעיל. לגבי מה הסטיקר עושה או לא עושה לאנשים, זה באמת תלוי באדם הרואה אותו. מי שגם ככה לא אכפת לו מכל הנושא של זכויות בע"ח (במקרה הזה) הסטיקר לא יעשה לו כלום. מי שבאופן כללי אכפת לו, זה כן יעשה לו משהו וייתן לו חומר למחשבה (בדיוק כמו שקרה לך).

vegi force 1980

New member
ממממממממ......

זה סטיקר שאני אישית נורא אוהב כי לא רשום עליו שום שם של אגודה או משהו וזה טוב אצלי בחד מודבקים כמה כאלה וגם על המחשב וכשלקחתי את המחשב לתיקון יום חמישי אז הטכנאי נורא התעניין והסברתי לו על כבד אווז והכנסתי אותו לאתר של אנונימוס ולאתר פיטום...נגד פיטום אווזים והוא הזדעזע.. מה שבטוח הוא כבר אווז לא יאכל יותר... דרך אגב נפל ליד שלי תפריט של דומינו´ס פיצה ויש להם שם כבד אווז..... טוב גם ככה הם עובדים עם פרוקטר אנד גמבל אז מה הפלא.....

למעלה