לזכר כל ההרוגים בלונדון והחלמה מהירה לכל הפצועים מי יודע להבין מצב כזה יותר מישראלים?!
D DesertRose7 New member 8/7/05 #1 לזכר כל ההרוגים בלונדון ../images/Emo16.gif והחלמה מהירה לכל הפצועים מי יודע להבין מצב כזה יותר מישראלים?!
לזכר כל ההרוגים בלונדון ../images/Emo16.gif והחלמה מהירה לכל הפצועים מי יודע להבין מצב כזה יותר מישראלים?!
L loner in love New member 8/7/05 #2 ../images/Emo45.gifsad but so true לזכר כל ההרוגים והחלמה מהירה לפצועים
B bustedit New member 8/7/05 #4 הדבר הראשון שעלה לי בראש כששמעתי "לונדון" זה היה ג'יימסי! נבהלתי קשות נכון שהבנאדם טחון והוא ממש לא נוסע ברכבות אלא לימוזינות אבל בכל זאת!!! דואגת למשוש חיי!! [אוווו.. מרגש ] אני מקווה שכל הפצועים יחלימו בקרוב..
הדבר הראשון שעלה לי בראש כששמעתי "לונדון" זה היה ג'יימסי! נבהלתי קשות נכון שהבנאדם טחון והוא ממש לא נוסע ברכבות אלא לימוזינות אבל בכל זאת!!! דואגת למשוש חיי!! [אוווו.. מרגש ] אני מקווה שכל הפצועים יחלימו בקרוב..
P PunK RocK 1o1 New member 8/7/05 #6 ../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif כן ישראלים יודעים הכי טוב
• •ExtraordinarY GirL• New member 9/7/05 #9 ../images/Emo16.gifלזיכרם!../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo80.gif