לזכר שישה מליון יהודים

לזכר שישה מליון יהודים ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

[כי אני חושבת שזה בהחלט נושא שראוי שנפתח עליו שרשור ואף אחד לא עשה את זה עדיין .] מוזמנות להגיב כל מה שבא לכן . ולא , זה ממש לא אוף .

xXx Lilo xXx

New member
אני חייבת לציין../images/Emo16.gif../images/Emo29.gif

שהיום ניצולת שואה (שהייתה ממש קטנה בזמן המלחמה) באה אלינו לבצפר וסיפרה לנו את מה שעבר עליה לפי הזיכרון שלה. כשהיא הגיע לקטע שהיא סיפרה ש"היהודים עמדו בשורה ואמא שלה הבינה שהם מובלים כצאן לטווח" צמרמורת עברה בי. כל שנה אני יושבת ורואה סרטים בערב הזה, אבל היום אני כבר לא מסוגלת. (לא בגלל שראיתי את רוב הסרטים כבר). אני חושבת שאני מודעת לזה יותר מידי כבר, למרות שאני צריכה להיות מודעת מאוד לעיניין אני לא יכולה יותר. אני לומדת על זה ומגלה עיניין רב וכאב. זה קשה לי מאוד, אני מודה. מחר תשמע צפירה
לזכרם של 6 מיליון יהודים, קומוניסטים, ואחרים שניספו במלחמה
.

Emergency Exit

New member
יזכור. ../images/Emo16.gif

[כל שנה אני נוהגת לכתוב פוסט רציני על זה בבלוג שלי, מחר אני אכתוב כשיהיה לי זמן. ] מחר אנחנו רואים את הפסנתרן בביתספר, תראו אותו מומלץ וזה סרט מדהים. למי שזה מעניין אותו.. בכלמקרה.
לזכר כל השישה מליון, וכל השאר שנהרגו.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo45.gif ראיתי אותו אתמול.

כ"כ חזק. מדהים.

נסטי XD

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היה אצלנו איש עדות שהיה באושוויץ, והסיפור שלו פשוט נגע בליבי... נזכור ולא נשכח..

HagarStar

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אם דיברנו על סרטי שואה, פרל הארבור אחד המדהימים, בכיתי בסוף.

../images/Emo210.gif אאאאאאאאאאאאאאאאפ-צ'י !

[כי מישהו היה צריך להקפיץ את השרשור הזה P:]

Johnni456

New member
../images/Emo16.gif

כרגע מה שהכי נוגע לי, זה שאני ואבא שלי כ"כ רצינו לתעד את כל מה שעבר על סבא שלי בכללי ובעיקר בשואה, אבל לא עשינו את זה אף פעם ועכשיו זה כבר מאוחר מידי. שנתיים מאוחר מידי.
הניצולים עדיין צריכים לנסות לשרוד, ולא את השואה. זה פשוט נוראי מה שראיתי אתמול, הם חיים בעוני, אף אחד לא שם עליהם, אין להם משפחה והמדינה רק מחכה שהם ימותו כדי לקחת את כל הפיצויים. פשוט בכיתי שראיתי את זה אתמול, לפני הפסנתרן.. שאת זה בכלל לא יכולתי לראות. זה פשוט לא נתפס ש-6 מליון נרצחו. המוח לא יכול לתפוס כזה מספר. לא משנה כמה תנסו. יהי זכרם ברוך

../images/Emo16.gif

היום במהלך הטקס שנערך בבית ספר, אחת החברות שלי התחילה לבכות. היא נזכרה בסבתא-רבא שלה. זה כל כך עצוב, כל היום הזה.

oo ELLA oo

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

היה לנו טקס בבצפר.. והוא עסק כולו בסיפור של ילדה אחת שהייתה בשואה, וראתה את אמה שלה נרצחת מול העיניים שלה, כשהיא אומרת שהבת שלה ובעלה ברחו כבר[כשבעצם הם התחבאו עדיין במחבוא] המשפט האחרון: "ואז הגרמני ירה, והרג את אמא " עצוב =//

../images/Emo16.gif ../images/Emo141.gif

"את החיים לקחו לך מלחמות קדושות, מלאכים בכו לך בעיניים יבשות."

למעלה