לזמן קצוב

volnerable

New member
לזמן קצוב

נשלחת אליי משמים,לזמן קצוב,אולי שם למעלה יש הסבר, של מדע מדויק, אבל, בתוכי אין ידע ולא מידע או מדע. הרסיסים מוטלים לפני, משהו שהיה פעם לב שלם. וכעת שאת כבר במקום אחר, האם זה מפליא שעדין מעניין אותי שחם לך? שאריות אחרונות של אהבה,והכאב, שצץ ועולה כתזכורת. ידיי, לא יחבקו אותך, לפני שינה. ידיי,גם לא יסיתו קצוות שיער, מרדנית. והלב? הוא נמס ,לשמוע שוב את השיר שאהבת. למהההההה זה כל כך קשה לומר לעצמי זהו? זהו

RonMoore

New member
../images/Emo24.gif

למה אין יותר גברים כמוך בעולם?? העולם הזה היה מקום הרבה יותר יפה אם היו בו יותר גברים שמסוגלים להרגיש, לאהוב, לגעת כמוך. אני מחזקת אותך ויודעת שעוד תתגבר. ומישהו שם למעלה ישלח לך עוד אהבה. כי לך מגיע. אלוהים שומר טוב על המלאכים שלו רק תאמין רוני

ה מוזה

New member
ללב יש לוח זמנים משלו ....

הוא לא שומע לקול ההגיון .. אין לו מחוגי זמן .. הלב מחלים לאט אחרי התרסקות אוספים רסיס רסיס ..זה תהליך של השלמה עם האובדן ..כן , זה להתאבל .. תן לעצמך את הזמן..לבכות , לחלום ..לצעוק .. פשוט לכאוב .. הלב יאמר לבד בבוא הזמן .. זהו . רגש לא נחתך בבת אחת אין דרך בעולם להתחמק מהכאב הלוואי והיתה הייתי מעניקה לך אותה יש אהבות שלא נמחקות ..הן פשוט לאט לאט משתכנות להן בחדר צדדי בלב .. מפנות מקום בחדרים הראשיים .. לאהבה שתמלא שוב את הלב עד גדותיו אל תנסה לשכוח - רק להשלים ...ולאסוף רסיס רסיס . עם הזמן יהיה לך שוב לב שלם שיאהב ובגדול ..

RonMoore

New member
../images/Emo79.gif

לובשת שימלה לבנה קוראת מכתב שנסלח הדלקתי נר זה לא עובר זה רק הולך הולך ונשכח -ריטה-

RonMoore

New member
חשבתי על זה

ואני לא בטוחה שהשיר הזה מתאים פה... מצטערת- הוא פשוט קפץ לי לראש ויש לי נטיה להקפיץ דברים שקופצים לי לראש החוצה...

ה מוזה

New member
Love Of My Life ../images/Emo79.gif

לאזן את המצב ..אין כמו פרדי מרקורי .. Love of my life - you hurt me, You broken my heart and now you leave me. Love of my life can´t you see, Bring it back, bring it back, Don´t take it away from me, because you don´t know, what it means to me. Love of my life don´t leave me, You´ve stolen my love, you now desert me, Love of my life can´t you see, Bring it back, bring it back, Don´t take it away from me because you don´t know - what it means to me. You won´t remember - When this is blown over And everything´s all by the way - When I get older I will be there by your side to remind you how I still love you - still love you. Back - hurry back, Don´t take it away from me, because you don´t know what it means to me - Love of my life Love of my life...

למעלה