לחבורת השאננים: תסלחו לי על

tiaa1

New member
לחבורת השאננים: תסלחו לי על

הנפקדות...אני מה זה עייפה...אתמול הפגזתי עד מאוחר את הפורום הרשמי של וואלה. לפחות מפלס הצחוק עלה אצלם, אצלי גם אבל חסרות לי שעות שינה. אני אנוח, בטח בלילה בלילה אני אתעורר... אבל אני שמחה שיש פה פעילות. עוד יום ואני זוממת לפנות להנהלת....להציע...ש.....ואם מוכרחים מ.......אז נדבר עוד.... אני קצת מגמגמת... אה...ותודה על התמונות מבית השאנטי...חלומי....אבל לא חסר לכם שם משהו????רמז...אני לא מתכוונת ללבני מתחרה או חזיות גודל CUPDD EXTRA LARGE....

נאן

New member
לילה טוב טיה רק לא לנחור.... כמוני:

לילה טוב לךךךךךךךךךךךךך טיה. עוד לא הספקתי להחזיר לך אימל על הרעיון המשוגע שלךךךךךךךךך. אגב שאלה של הדולי......... מה משותף לדויד בואי ולנאן? תחשבי טוב אגלה לך בסוד..... תזמיני משטרה רק עד בית השאנטי למה לנאנוש בורח ההמוגלובין לא פלא שאני נוחרת ליד המחשב כל ערב אתם לא שומעים את הנחירות? ואפרופו בית השאנטי התמונות באמת מקסימות מאיפה מירה לקחה אותן? מהר את האתר... טיה תסתובבי אני שומעת אותך עד לכאן... נאנוש

tiaa1

New member
הי הי הי גיחי גיחי ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

א. המשותף לדויד בואי ולנאן....לשתיהן קוראים "בואי" והן באות..... ב.נאן את שומעת קולות בלילה.....? רוצה לספר לי על זה???? בערב הייתי כ"כ עיפה....רקאיתי סרט אימה(קטן עלי החדשות) והלכתי די מוקדם לישון....וראו זה פלא...התעוררתי מוקדם ורעננה. אלא מה- צריך ללכת לעבודה. אבל אחרי זה מתחילסוף השבוע שלי.... משבוע הבא כנראה אני אעבוד רצוף מיום א-ג' והיום החפשי יהיה ה' מה שאומר שחצח שבוע אני לא אהיה בעבודה....וזה אומר שתאורטית אני אוכח לנסוע לבקר את משפחתי בחיפה....נאן...תתכונני לאמבוש. תמיד מעכשיו תסתכלי באמת לאחור לראות אם אין איזה כדור מתגלגל מאחוריך...רמז ...מרכיבה משקפים..
.

למעלה