לחברה הטובים...

shirany

New member
לחברה הטובים...../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לקראת יום האהבה החלטתי לרשום לכל האנשים החמודים שאני אוהבת חג אהבה שמח .... והחלטתי להקדיש לכל אחד ואחת מחברי הפורום איחול קטן ממני מלא
: אז נתחיל עם:
פטל
שיהיה לך חג אהבה שמח ושלא תריבי עם החבר שלך...
ניר
שיהיה לך חג אהבה שמח ושפטל תהיה שלך לנצח
עודד
שיהיה לך חג אהבה שמח והמון עידוד מחברי הפורום שתתחיל להיכנס אליו.....
ניבחג אהבה שמח
ואיך אפשר לשכוח את רועי
חג אהבה שמח והמון המון הצלחה עם אוסי ואני מאחלת לך שתמצא משהי צעירה יותר מאוסי ויפה יותר ממנה אז רועי חג אהבה שמח ושבחג הבא יהיה לך עם לחלוק את אהבתך אז בהצלחה....

shirany

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo118.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

drunky

New member
יום האהבה שלי../images/Emo23.gif וגם -../images/Emo14.gif../images/Emo185.gif

כפי שנחשפתי כבר ביליתי את יום האהבה הבינלאומי עם אוסי (אוסנת זה השם הרשמי שלה כן? כולם קוראים לה אוסנת, אבל אני פשוט מכירים כל כך טוב אז אנחנו קוראים לה אוסי).
בקיצור בהתחלה הלכנו לסרט הנוסע השמיני, אוסי כמובן החליטה שהיא חייבת לנקוט עמדה והיא שאלה אותי למה בחרו לעשות סרט דווקא על הנוסע השמיני מה רע בשאר הנוסעים למה לא עשו הכללה של כל הנוסעים? למה יצרו אפלייה פסולה והתמקדו בנוסע השמיני ולא בנוסע אחר? מה יש בו שאין באחרים... בקיצור הרסה לי את הסרט... טוב אחרי זה הלכנו למסעדה חלבית, והיא אמרה שהיא רוצה לאכול בשר, אז הלכנו למסעדה שיש בה בשר... היא הציצה דרך חלון המטבח וראתה את השף מכין את הבשרים... במקרה היא גם ראתה איך חותכים את העופות ושאר בעלי החיים, נכנסה להלם, (ולמטבח בו זמנית), והתחילה לצרוח על השף באיזו זכות הוא רוצח בעלי חיים תמימים שלא עשו לו דבר... הרסה לי גם את המסעדה... לבסוף עשינו טיול רומנטי על החוף ואז החלטתי לעשות את הדבר הבלתי נמנע... קרעתי ברך בפניה והוצאתי מכיסי טבעת, לפני שהספקתי להוציא הגה, היא אמרה לי לקום ושאני מביך אותה, וגם שהמכנסים שהיא קנתה לי ליום האהבה (והכריחה אותי ללבוש אותם כמובן) עלולים להקרע או להתלכלך, ובסוף היא באה בטענות שהטבעת לא מוצאת חן בעיניה והיא לא מספיק יקרה, היא זרקה אותה לים ואמרה שאני קמצן, וכל זאת מבלי שהוצאתי הגה. כאן ברור היה לי שדבר קיצוני חייב להתרחש (פראדל למי שמכיר), לקחתי את הדברים שלי (לא היה לי מה לקחת אבל נגיד) ואמרתי לה שזה נגמר וזהו סיפור האהבה הכושל שלי ושל אוסי ולכן אני לבד היום.......

אווווייי......../images/Emo7.gif עצוב.....

רועי, אני מצטערת לשמוע... אני בטוחה שאתה שבור כולך.... מסכן... ועוד ביום האהבה.... חבל מאמי....אבל יש הרבה דגים בים נשמתי.... (-לקחתי את זה יותר קשה ממך,אה?-) חחחחח...... בכל אופן....יש לך את שירנצ'וק להיום בערב....

shirany

New member
רועי......./images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

למה לא סיפרת לי קודם.... אני עכשיו בוכה וכואבת על הסיפור העצוב הזה? אני בוכה אני לא יכולה .... אמא שלי הלכה לקנות עוד נייר.... לא נורא הפסדת את האוצר אוסי... ואגב שאלה חשובה אתה קנית לה את המכנסיים הקצרים??? מה אתה לא מתבייש גועל נפש!!!!!!!!!

drunky

New member
פריצי....די כבר זה לא יפה../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

גם כשפטל סיפרה על הפרידה מחבר שלה את אמרת לה לסתום וג עכשיו את ממש שוברת לי את הלב
אולי תתחילי לדבר איתנו
תשתתפי איתנו בדיונים על אוסי... אולי תגידי איך היא נראית לך?

shimrite

New member
תסתום.!

פריצי תגיד מה שבא לה, ואתה תסתום ותצא עם אוסי לבילוי אכילת פסטרמה עם כוס נס ככה, וקניית בגדים שקטנים עליכם ב-2 מידות עדיף בצבע אדום, וככה תקנו אודם תואם, ותחליפו משקפיים, ולסיום היום המהנה הזה תעשו פסים סגולים בשיער, בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drunky

New member
פריץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

אני חושב שהגיע הזמן לגלות לכם מי זו פריצי.... מי מסתתרת מאחורי היוזר ניים של פריצי פריצי ----פרטים בקרוב----

למעלה