לחברה הכי טובה שלי....

stagadam

New member
לחברה הכי טובה שלי....

חשבתי הרבה איך להתחיל לכתוב את המכתב הזה..... אני לא רגילה להביע את הרגשות שלי בכל כך הרבה פתיחות. אז אני פשוט אכתוב מה שעולה לי לראש עכשיו. רציתי לומר לך תודה. תודה על זה זאת תמיד שם בשבילי... תודה על כך שאני יודעת שלא משנה מה יקרה, את תמיד תיהיי מאחורי ותיתני לי את מלוא התמיכה והגיבוי. אני יודעת שאני תמיד יכולה לסמוך עלייך וגם את יודעת שתמיד את יכולה לסמוך עלי. אומרים שחברות אמיתית כוללת גם ויכוחים לעיתים, כי חברות בלי ויכוחים היא סימן שאחד הצדדים מוותר כי הרי לא יתכן שני אנשים שרוצים בדיוק את אותו הדבר... אבל אנחנו, אני ואת, אף פעם לא רבות. בכל החברות הארוכה הזו שלנו אף פעם לא התווכחנו (לא על משהו חשוב, בכל אופן)... עכשיו, כשאני נמצאת בפרשת דרכים כל כך חשובה בחיים שלי, מאוד חשוב לי לדעת שאת נמצאת מאחורי כי בלי התמיכה שלך הייתי מוותרת מראש.... שאלתי אותך אתמול אם תתמכי בי במידה ואני אחליט לצאת עם אותו בחור גם אם אצטרך להקלע לעימות עם הורי. את אמרת שאת לא חושבת שאני עושה את המעשה הנכון, אך לא משנה מה יהיה, תמיד תתמכי בי ותמיד יהיה לי לאן לחזור... תודה !! תודה שאת בשבילי האחות שאין לי, תודה שיש לי חברה אמיתית שכמוך. מעטים זוכים לחברות אמת שכזו... ודבר אחרון לי אלייך... שתדעי שלא משנה מה יהיה-אנחנו יחד. יחד בכל. ושתדעי שאני אוהבת אותך בלי גבולות....

חברות אמיתית

חברות אמיתית היא זו שאין בה חישובים ורצון לתמורה, בלי לשפוט, לקבל את האחר כמות שהוא, לתמוך ולחזק. זו החברה שלך, אותה אחת שתמיד איתך. חברה אמיתית. אבל...חברות אמיתית היא גם לומר את כל האמת, ללא כחל ושרק, אפילו שהיא כואבת, אפילו שהיא לא קלה. לראות בעיניים מפוכחות את החברה, וכאן זו את, אולי את עושה איזו טעות בבחירת בן הזוג. זה טוב שיהיה לך לאן לחזור, אבל אולי כדאי שתחשבי לפני...עוד קצת... אולי אותו בחור לא מתאים? אולי החברה רואה דברים שאת לא רואה מכיוון שאת מעורבת רגשית?

אניהו

New member
מחמם את הלב לדעת ש..

טת יודעת להעריך. יש הרבה אנשים שלא מעריכים דברים עד שהם נעלמים מהם. אני מאחל לכם רק להמשיך ככה,בחברות החזקה הזו שלכם. עידן

זה טוב זה נהדר אבל...

רק אל תתחילי לקחת אותה כמובן מאילו..... כי אחרי זה את תסבלי..וזה מחממם את הלב לראות כזה מכתב... אני ההיתי שמחה לקבל

למעלה