לחברה ממתינה למתנה מזל טוב ליום הולדתך,

לחברה ממתינה למתנה מזל טוב ליום הולדתך,

היום זהו יום מיוחד- יום הולדתך את הבחורה מקסימה ואני רוצה לאחל לך : מזל טוב עד 120 שפע של איחולים המון הצלחה בכל מה שתעשי שתגשימי את כל חלומותייך צרור ברכות מכל הלב יום הולדתך היא סיבה נהדרת לחגיגה שיתגשמו כל משאלות לבך שתמשיכי לגרום אושר לכל הסובבים אותך שתמשיכי לחייך עם חיוכך המקסים שתישארי תמיד הבחורה הכי שיש שתמיד תישארי את עצמך אין כמוך בעולם משנייה לשנייה את בחורה מושלמת שתמשיכי להיות אוהבת ומפרגנת על כולם את תמיד חושבת אז שיהיה לך מזל טוב ויום הולדת נפלא! ובעזרת האל ממרומים מקווה לשמוע שמתנת שמיים שהיא החסידה כבר הגיע אמן ואמן

שרונס21

New member
מצטרפת מילה במילה לנ"ל.

המון אחולים וברכות ליום הולדתך, ממתינה. שכל משאלות לבך יתגשמו בקרוב, לטובה.

טחג

New member
ממתינה יקרה

הרבה הרבה מזל - טוב לים ההולדת שלך. אני לא מכירה אותך אישית אבל מניחה שהיום הזה הוא לא קל כ"כ עבורך, וזה לא פשוט לשמוח בו. מקווה ומאחלת שתוכלי תמיד למצוא את הנקודות השמחות שבחייך, ושבע"ה בשנה הבאה השמחה תהיה מכל הלב ועם מתנה נפלאה בידיים.

ממתינונת שלנו ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אומנם בלי צלופן וסרטים, בלי רפְיות, אורגנזות ופצפצים, תרשי לנו להגיש לך שי- זר ברכות עד בלי די
איחולים ותפילות חמות, להתגשמות כל החלומות, לבריאות, שמחה והנאה, לתחושה של סיפוק ועשיה.
ואם ניתן גם חיבוקים ונשיקות לכל הנסיונות וההתמודדויות, וקרן אור שתזרח ותעיר, כשנהיה קשה וסגריר....
אומנם אחרונה, אבל מכל הלב, רציתי להצטרף לברכות הפורום האוהב. לאחל לך, אשת החסד והנתינה- שאוטוטו תבשרי לנו על הגעת ה-מתנה! אינשאללללללללללללללה!

פנינית13

New member
אני לא משוררת גדולה

אבל אני מאחלת לך מכל לבי הרבה מזל טוב שכל משאלות לבך יתמלאו לטובה אמן ואמן

וואו תודה לכולם

לא נכנסתי לכאן כבר כמה ימים כי התחלתי עבודה חדשה כקלדנית בספריה לעיוורים, והיות שזה מהבית יש לי פחות זמן לאינטרנט ואיתכם הסליחה ולכן גם לא ראיתי את השרשור. אז המון המון תודה אתם מקסימים, והמברכים יתברכו בכל מילי דמיטב. בשורות תודה על המסר. חוץ מזה שבעית הכניסה לפורומים נפתרה באופן מפתיע מאליה. אני מבטיחה להשתדל להיכנס לכאן יותר אבל תבינו אם זה לא יסתדר.

למעלה