לחברה שלי יש בעייה

מיטללל

New member
לחברה שלי יש בעייה

יש לה חבר. כבר יותר משנתיים. הם ממש מאוהבים. הוא גדול ממנה ב 6 שנים. היא בגילי. במסגרת עבודתו הוא נאלץ לעיתים לטוס לחו"ל. בפעם הקודמת שהוא טס (לפני יותר משנה) (לארבע חודשים) הם הבטיחו להישאר נאמנים אחד לשני. הוא בגד בה, ב"רק" נשיקה. הוא סיפר לה. המטענים נשארו. אבל היא עדיין ממש אוהבת אותו, ולא יכולה לראות את החיים שלה בלעדיו-היא סלחה לו. עכשיו הוא עומד לטוס שוב. לארבע חודשים שוב. הכל שוב עלה. כל הכעס. הפחד. הפגיעה. הם כל הזמן רבים. היא רוצה שהם יפרדו. ושהוא יחזור יחליטו להמשיך או לא. הוא לא מסכים... (גם היא לא ממש מתכוונת לזה). מעבר לכך, בתקופה שהוא נעדר מהארץ היא לא תפקדה. לא אכלה. לא ישנה. לא יצאה. איך גורמים לזה לא לחזור שוב?
מה הייתם עושים במקומה?

yanshoof26

New member
אז ככה

הרבה פעמים אנשים שוכחים שהמטרה של אהבה וקשר היא לעשות טוב, להרגיש יותר שלם וכל הדברים הטובים שבזוגיות, ואותם אנשים נשארים בקשרים שפוגעים בהם בגלל סיבות שונות (אהבה חזקה, נוחות ועוד), לדעתי אסור להשאר בקשר שגורם יותר רע מאשר טוב ואם הבחורה לא מסוגלת לחיות בלעדיו 4 חודשים אז 1. הקשר רע מאוד בשבילה ואף הרסני 2. היא לא בשלה לרמת מחויבות של קשר רציני שכזה מכיון שזוגיות טובה היא כזאת שהאני לא הולך בה לאיבוד ואם היא לא מסוגלת לתפקד בלעדיו אז היא לגמרי טבועה במערכת יחסים הזאת. לגבי שאלת האמון אני תמיד בעד לתת הזדמנות שניה (הבחור התוודא על הנשיקה)ושוב קשר שאין בו אמון הוא לא קשר שכדאי להשאר בו מכיון שבשביל לבגוד (ואו לחשוש מבגידת הבן זוג) לא צריך שהוא יסע לחול אפשר לעשות את זה בכל מקום וזמן ופשוט לא הגיוני לחיות בפחד מתמיד.....

אורית15

New member
זה נשמע

שהיא אוהבת אותו כי היא צריכה אותו, ולא צריכה אותו כי היא אוהבת אותו (מה שהכי בריא..) לדעתי, שבאת ינתקו את הקשר אם האמון עדיין לא חזק עד שהוא יחזור, וכשהוא יחזור הם יראו איך הולך אם זה משמה והם יכולים לשמור על קשר בתור ידידים בזמן שהוא בחו"ל עם טלפון.. מכתב או משהו..

Slalum

New member
../images/Emo98.gifדעתי....

לנתק את הקשר. נשמע לי כמו קשר מאוד מאוד לא בריא בשבילה. אז היא תהיה בדיכאון חודשיים, שלושה, חצי שנה, אבל היא תצא מזה. עדיף מאשר להמשיך לסבול בתוך מערכת יחסים ללא אמון, שבעצם מהווה את כל הבסיס.

jessy19

New member
לדעתי...

היא חייבת לנתק את הקשר כי אם היא הפסיקה לאכול ולא הצליחה לתפקד כשהיה בעבר בחו"ל, אני לא רוצה לדעת מה יקרה הלאה. היא נשמעת ממש אובסיסבית וקשורה אליו. לדעתי עליה לנתק את הקשר עימו למרות הקושי ועלייך בתור חברה לדאוג ולעודד אותה כי יהיה לי מאוד קשה לעשות את זה אם היא תבחר באפשרות זו.

קטרפי

New member
כמו שאמרה אלילתי ../images/Emo110.gif

ת י ז ר ק י אותו
אם אין אמון בין הבני זוג (במיוחד אם כבר קרה משהו בעבר) אז לדעתי הקשר לא מוצלח אז הכי טוב לעזוב את זה, ואם גם היא חושבת להיפרד ממנו, אז זה בכלל ברור שזה לא יעבוד. מה שלא יהיה, אל תתני לה להיתדרדר למצב הזה שוב

למעלה