לחבר'ה שמנגנים בגיטרה אפשר לנגן את הלילה יעבור???? אם כן מה האקורדים ואיזה פריטה יש לזה?
ע עדי גורדון 14 New member 21/8/07 #1 לחבר'ה שמנגנים בגיטרה אפשר לנגן את הלילה יעבור???? אם כן מה האקורדים ואיזה פריטה יש לזה?
ה הבית הסגול New member 21/8/07 #2 לעדי אהלן עדי האקורדים המקוריים בשיר הם D,A,G,A אבל יש עוד מלא ערוצי גיטרה של חשמלית עם קורוס,אקוסטית,וואה ואה שעושים כל מיני היפוכים של האקורדים ואת אותם אקורדים רק שהם מושהים-SUS.יש שם עוד כל מיני דברים... שתיהיה לך נגינה שולחת! גל
לעדי אהלן עדי האקורדים המקוריים בשיר הם D,A,G,A אבל יש עוד מלא ערוצי גיטרה של חשמלית עם קורוס,אקוסטית,וואה ואה שעושים כל מיני היפוכים של האקורדים ואת אותם אקורדים רק שהם מושהים-SUS.יש שם עוד כל מיני דברים... שתיהיה לך נגינה שולחת! גל
ע עדי גורדון 14 New member 21/8/07 #4 קודם כל קוראים לי איתמר... אבל לא משנה... בכל מקרה אני רוצה לנגן את זה על קלאסית ורק תסביר לי האקורדים שהבאת לי זה גם לחלק של הראפ? וחוץ מזה איזה פריטה צריך בשביל זה?
קודם כל קוראים לי איתמר... אבל לא משנה... בכל מקרה אני רוצה לנגן את זה על קלאסית ורק תסביר לי האקורדים שהבאת לי זה גם לחלק של הראפ? וחוץ מזה איזה פריטה צריך בשביל זה?