לחברה-2. שבוע טוב!

עציון

New member
לחברה-2. שבוע טוב!

למען האמת, כאשר קראתי את אשר כתבת אלי--להסתפק בסבתות, הרגשתי מושפל רק מסיבה אחת: שיש מישהי שלא מעונינת שאתרועע עם הצעירות פה בפורום ואלך לי שזנבי מקופל לפורום ההוא. מראש, שבאתי לפורום זה, מטרתי היתה אחת בלבד: לצוד איזו צעירונת שמחפשת לה מהצד מישהו שיכול להעניק לה ביטחון, כסף ואושר. אז נכון שהדבר לא צלח בידי. נכון שהיו לי כמה דייטים שלא עלו יפה. נכון שכמה בנות אף רבו עלי וחלק מהן איבדו שערותיהן בסערה שהתחוללה בגללי. נכון שגרמתי פה לאי סדר ובאלאגן עצום שנבע מהתרגשות הבנות כל אימת שכתבתי בפורום. אבל. המטרה שלי לא הושגה. לא ראיתי נחת בכשלונותי. אז מה עושים? הולכים אל בני גילי ומעלה. אין ברירה. אומנם ההיענות שם היתה מעטה. סבתא פה סבתא שם. אבל,לפחות קצת נחת. אתמול ביליתי עם סבתא זו והערב יש לי דייט עם סבתא אחרת. אבל בינינו, הרי אנחנו יודעים מי זו החברה מספר שתיים שכתבה את המניפסט האחרון. היא לא כלה. היא קשה. ועם אדם קשה לעולם אל תתוכח. אני יודע מה הם קשייך. אני מבין לליבך. אבל -וזו עיצה של אדם הרוצה בטובתך- רדי מהפורום. הבנות פה באופן אישי, כל אחת מהן ולפחות וירטואלית(ואני מאמין שגם במציאות) בעלת לב טוב. עין טובה. ראש טוב. רבות מהן מתגברות על הבעיות ברוח הפורום- עידוד, עזרה ויעוץ. אז למה, למה להפריע?????? נ.ב. שמתי לב, שזה שבוע שני או שלישי שאת או מישהי אחרת באותו סיגנון, מתגלחת על גבי עקב חוסר האפשרות שלי לענות. אני מבטיח לך ולדומותיך, שבשבת הבאה אני מוציא היתר מרב השכונה לפתוח בשבת מחשב ולענות מיידית לכל התרסה שתבוא על חשבוני. שבוע טוב ובשורות טובות (ו...אני בכלל רציתי לכתוב על חוויות שהיו לי עם חמותי בשבת....)

עציון

New member
אופססססס ,שכחתי לצטט אותך:

איזהו גיבור- הכובש את יצרו. אהבתי את זה. אני- חלשלוש ויש לי בעיה עם היצר...(ולכן אני עם הסבתא...)

friend 2

New member
לעציון המתוק מדבש

לא אגיב לכל המגילה שכתבת לי- אין לי כוח לזה.. ולכן אגיב רק לציטוט שכביכול שייך לי "איזהו גיבור- הכובש את יצרו" אכן ציטוט לעניין ומעניין! כמה חבל שאינו שלי.. יתכן ואאמץ אותו באחד הימים: יקירי, אתה מחליף אותי בדמות אחרת אך למען האמת "האישה האחרת" נשמעת מדבריך דיי מעניינת ומקורית- צר לי לאכזב אותך שאין לי מושג במי מדובר!!! ואגב, ובאותה הזדמנות הרשה לי לבקש את סליחתך במידה ופגעתי בך.. זאת לא הייתה הכוונה- ובכנות שלא! יצא לי להכנס לסבים וסבתות ולהיתקל בהודעות שלך - ואף להבין מתוך דבריך שאתה גם סבא.. יש לי הרושם שאתה מתביש בזה.. והרשה לי לרענן את זכרונך- ולהזכיר לך שזכית בזה בכבוד! מקווה בכל ליבי שאתה מקבל את התנצלותי הכנה- ופותחים בדף חדש.. ללא טינה וכעס! ממני חברה של כולם בהמשך..

עציון../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

העלית חיוך על שפתי, נפלא לתחיל כך את השבוע
שיהיה שבוע טוב לכולם

הגנובה

New member
עציון../images/Emo124.gif... כבר אמרתי לך שאנחנו

אוהבות אותך
.... איך ולמה... נתון לפרשנות של כל אחת.... נהניתי לקרוא את התגובה שלך... כשקראתי את ההודעות האמורות בשבת דאגתי שתיעלב.... "אני מתביישת על עצמי
"
.... הייתי צריכה לדעת ולזכור עם מי יש לנו עסק
קבל
ועוד
שיהיה שבוע נהדר לכולנו

עציון

New member
היי גנובה ובוקר טוב לך.

במילים קצרות על המטרידה. בזמנו ה..סליחה. סליחה. ההמשך במסר. להיעלב? לא. אם כבר אני עלול להיפגע לכמה דקות(ארוכות) ולשכוח ולסלוח. בעיקר לחברה2 . ממוש וריפי עשו את העבודה בשבילי(כלביאות על גוריהן...) ולא היה מקום להיעלב. מה היא מכירה אותי? אני מכיר אותה? שתיכתוב... למרות שאני לא כותב על כך ונראה כאילו אני מתעלם, אני מעריך מאוד את אהבתכן הכנה וגבר כמו גבר לא מסוגל לבטא את רגשותיו לאוהבות...אבל. אני גם..

למעלה