"לחברות שלי"

"לחברות שלי"

שלום לכן כן כן המרכאות זה בכוונה כי אני כבר לא בטוחה שאני יכולה לקרוא לכן חברות שלי אז זהו? עכשיו אני כבר לא איתכן בקורס עכשיו אני לא חלק אז לא צריך להתקשר ולשאול מה נשמע לראות שהכל בסדר לראות אם אני בחיים ושכלום לא קרה כבר לא צריך נכון? כי אני כבר לא מישהי חשובה אני כבר לא חלק מהקורס נכון? כבר לא צריך לענות יפה ולהתיחס ולא לתת הרגשה של התנשאות אז? אתן ממשיכות הלאה ואני כבר זהו? מתה לגביכן? כבר לא קיימת? אבל מה יקרה כשתצטרכו משהו? כשתצטרכו מישהי שתבוא לבקר אותכן שתשארו שבת ותביא לכן אוכל ודברים טובים וסתם תעביר איתכן תשבת כדי שלא יהיה לכן משעמם בבסיס אז תתקשרו? אז תזכרו בי? אז תדברו יפה ולא בזלזול רק כי אני כבר לא חלק? רק כי אני כבר לא בקורס?

Y A E LY

New member
אני לא מסוגלת להגיב לך

כשאת קוראת לעצמך לא חשובה מתי תביני שאת אוצר, שאת גאון, שאת נפש מדהימה- שאת שווה בדיוק כמו כל אחד אחר אם לא פי מיליון ממנו. אנימתחננת- בשבילי. תשני את השם לחשו בה

ה מוזה

New member
אני לא חושבת שאני אחדש משהו ..

חברים נבחנים בשעת צרה בזמנים שלא קל , בזמנים שצריך אותם , בזמנים שאת צריכה עידוד... וכשהזמנים האלו יגיעו , הביטי סביבך - מי שיהיה שם לידך - זה חבר/ה לכל החיים ולכל הזמנים . יש חברות מתוך נוחות . יש חברות מתוך אינטרסים. ויש - חברות שהיא פשוט אכפתיות ואהבה הדדית בכל מקום זמן ומצב . עוד תפגשי חברות אמיתיות .. אם אלו יכזיבו.

למעלה