לחברים הטובים שיום אחד גרשנו

לחברים הטובים שיום אחד גרשנו

לכאורה בלי סיבה, ייתכן ולא תקראו את זה אף פעם, אבל אמרתם פעם שאתם חושבים לקנות מחשב הביתה, ואולי קניתם ואולי אתם מחוברים לאינטרנט, בכל אופן למרות שאחרי כמעט שלוש שנים, היחסים התחממו קלות, זה עדיין לא זה, נכון שנפגשתי אתכם פעם לבדי, אבל מעולם לא סיפרתי את הסיפור האמיתי, היגע הזמן לפרוק מעלי את הכעס והטינה, אז ככה נכון שהיינו חברים טובים מאוד, ונפגשנו המון בעיקר אצלינו הגעתם אלינו בתכיפות גדולה מאוד, אבל תיזכרו, תמיד אבל תמיד זה איך שהוא גלש או התנגש בזמני הארוחות וכמובן תמיד הזמנו אתכם לאכול איתנו, יצאנו מספר פעמים לטיולים משותפים, וגם שם זה נגמר באכילה במסעדה תמיד שילמתי בכרטיס אשראי, מדוע כשהוזמנו אליכם זה אף פעם לא היה לארוחה, סליחה במשך שלוש שנים אכלנו אצלכם פעם אחת וגם אז הבאתי איתי דג מבושל. מדוע כאשר אתם הגעתם אלינו תמיד הוזמנתם לארוחה אבל כאשר אתם הזמנתם זה היה: מה דעתם שנאכל אצלנו תביאו את האוכל ונאכל יחד. מדוע כאשר הגעתם אלינו תמיד הייתם עייפים, אתה היית נשכב על הספה ואנחנו בעלי הבית נאלצנו לשבת על כסאות, מדוע לא חשבת שזה לא מנומס ולא יפה להגיע לביקור ולהרדם על הספה, אם אתה עייף אל תבוא תישן בבית. בן זוגי אמר לי לא פעם שאם עוד פעם תבואו אלינו ותישכב על הספר הוא יזרוק אותך, ואכן זה מה שהוא עשה הוא אמר לך בפירוש שתלך לישון בבית. אני מתארת לעצמי שאתם לא ראיתם את הדברים בצורה כזו, אבל ממכרים משותפים שלנו התברר לי שלא רק אצלי הייתם נוחתים בזמני ארוחות. אז זו הסיבה האמיתית שהקשרים ביננו נתקו, מכיוון שהגענו למסקנה שאתם נצלנים.

למעלה