לחברים המקסימים וקבוצת התמיכה שלי

רונית-1

New member
לחברים המקסימים וקבוצת התמיכה שלי

נהניתי כל כך שאין מילים , נהדר שיש לנו חבורה מגובשת מוצלחת ויפה כל כך. כל אחד ואחד מאיתנו צריך להיות גאה בהישיגיו. שימו לב כולנו מצליחים במסע הארוך הזה לשינוי משמעותי בחיינו, להיות רזים יותר בריאים יותר וכמובן מאושרים יותר. ברצוני להודות לכל אחד ואחת מכם על הקשר המיוחד הזה שנרקם בינינו, אתם מקסימים. אוהבת ומחבקת את כולכם. ואין לכם מושג כמה אני מתרגשת ומפחדת מהניתוח מחר... רונית

RomiVais

New member
רונית ../images/Emo24.gif ../images/Emo50.gif

מה שלומך? אני בטוחה שאת מרגשת ומפחדת מהניתוח - זה נורמלי לחלוטין, אבל תחשבי שזה השלב הסופי והאחרון בתהליך שלך... זה בטוח מעודד ונתון המון תקווה!!
שיהיה בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות חזק חזק. קבלי
גדול ממני, רומי

lir42

New member
רוניתוש ../images/Emo24.gif ../images/Emo50.gif

אני יבוא מחר ובמהלך השבוע לבקרך אוהבת אותך ומחזיקה לך אצבעות שלך לירי

לרונית בהצלחה

שיעבור הכל בשלום . ותחזרי מהר למסלול . אחשוב עלייך מרחוק ואבוא לבקרך כשאחזור

לרונית מאחל לך הצלחה בניתוח !

רונית אני מאחל לך הצלחה בניתוח מאחל לך שיעבור בקלות זהו השלב האחרון בירידה הדראסטית והגדולה במשקל כפי שראיתי בתמונות של לפני ואחרי ממש נדהמתי מהשינוי שחל בך כל הכבוד!!!! אז שוב בהצלחה ושתחזרי תספרי לנו על מה שהיה .שבוע טוב לך.והרבה בריאות.

קרן_ס

New member
יותר חתיכה ממה שאת היום...קשה

לדמיין...את החלום/פנטזיה/שאיפה של כל שמן/ה המון בהצלחה והמון
ים ו-
ות, כמו שאנחנו יודעים שאת אוהבת לתת... קרן

רונית ../images/Emo50.gif ו - ../images/Emo24.gif

ואני יודעת שבטח לא תצליחי לקרוא את ההודעה...... אבל בכל זאת שיעבור בקלות ובלי כאבים

צפרדעית

New member
ה"מחר" כבר הגיע...

ולצערי כניראה שלא תוכלי לראות את ההודעה... אבל אני בטוחה ש"אחרי" תשלימי את החסר שיהיה בהצלחה ויעבור בקלות צפרדעית

רוייקו

New member
רונית, שיהיה בהצלחה, יקיריתי..

היום אצטרף לבקר אותך ואת אחותי שמצטרפת למועדון שלנו.. אז מהיום נהיה גם שלושה מנותחים בבית. אני מאמין שיהיה לי יותר קל, לאחר ששתי הבשלניות הראשיות קוצרו בהצלחה..
בהצלחה בניתוח. שיעבור קל, מהר, כמה שפחות כואב וללא סיבוכים מיותרים. הלוואי. להשתמע רוייקו

למעלה