לחברים. ספורטק ת"א בשבת ב-11:00

לצליל ב. שלןם לך. את השינוי לזמן

ההרקדה אמר לי אישית המרקיד בספורטק איציק המאירי כאשר נפגשנו במוצאי שבת בהרקדת ריקודי נוסטלגיה.

עזרא, אתה טועה ועלול להטעות

בדוק בבקשה שנית. השבוע ההרקדה כרגיל ומתחילה בשעה 18.00 כנהוג בתקופת הקיץ. שבוע לאחר מכן בתאריך 2/11 תעבור ההרקדה לשעה 11.00 בבקר. איך שרו להקת כוורת : ואם אתה לא מאמין תשאל את איציק. מירי.

למירי החמודה. זרקת פצצת אטום.

אצל איציק אין נהוג. אני מכיר אותו מילדות.יש אנשים שמבלבלים בנינו כי יש לנו דמיון חזותי קרוב.הוא אישית אמר לי בפיו שבשבת הבאה ההרקדה בספורטק תהיה בשעה 11:00 אז אולי איציק לא יודע על מה הוא מדבר. אולי גם זה יכול להיות.אני מקווה שאפשר לסמוך על מה שהוא אומר.מירי את שוב לא סוממכת על מה שאני כותב. אז מה יהיה.לא המצאתי את זה מהראש שלי שההרקדה בשבת הקרובה תהיה בשעה 11:00. כדי שאף אחד לא יאשים אותי בטעות אני מציע למי שחושב ללכת לספורטק בשבת שיתקשר קודם למאירי יצחק שגר ברמת השרון דרך 144 או דרך ספר טלפונים או דרך אתר ROKDIM של ירון .בבקשה אל תגידו לו שאני אמרתי או שאני הפניתי אותכם אליו לטלפון כדי שלא יכעס עלי שמפריעים לו ומטרידים אותו יותר מדי. בסך הכל אני מחבב אותו ואנחנו ביחסים טובים.

לעזרא, מירי צודקת

הפכת את מירי לסדאם חוסין? בשבת בהרקדה איציק הודיע מפורשות שהחל מ- 2/11 ההרקדה תתחיל בשעה 18:00 תעלה את ההודעה בשבוע הבא ואז היא תהיה נכונה. והיות שאתה טעית כדאי שתתקשר בעצמך לאיציק ותתקן את טעותך.

dw2322

New member
נכון, השינוי לצהריים החל מנובמבר

אני הייתי בספורטק לא בשבת האחרונה אלא אחת קודם (אני דוגם פעם בהרבה הרבה זמן), ומצטרף בזאת לעדים על כך שאיציק הודיע על נובמבר כמועד השינוי. אולי שינה דעתו, אבל אם לא, הרי שמדובר בתחילת נובמבר ולא סוף אוקטובר. אם אתפוס אותו ביום חמישי (ואזכור את הנושא) אוכל לשאול ולדווח כאן.

עממי

New member
בשבת הקרובה כרגיל בשעה 18:00

דיברתי עם איציק היום ורק החל מתאריך 2/11 ההרקדה תחל בשעה 11.00 בבקר.

אלף סליחות

בענין מדבר עם עצמו, היתה פליטת קולמוס מיותרת ולא במקום. אלף סליחות

עזרא לא צריך להודות !

עזרא יבוא השבת בשעה 11.00 בבקר לרחבת הספורטק לרקוד, וימצא כי הגן סגור. ואז יזמזם לעצמו "זה לא כל כך נעים למצוא גן סגור". בערב בשעה 18.00 יחזור עזרא שלנו שנית לרחבת הספורטק, ואז ימצא את ההרקדה המדוברת, ויתכן גם בת זוג ראויה. מירי.

למירי ולשאר החברים. אני מודה

שטעיתי. כנראה שהיתה אי הבנה ולכן הענין סגור בלי תוספות. כאמור היחסים שלי עם איציק הם טובים. נא לא לקלקל.

למעלה